Σίγουρα ήταν από τα παπούτσια που είχες “λιώσει” μέρα-νύχτα στο γυμνάσιο. Τα all star σου ήταν και θα είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια παπουτσιών που μπορείς να έχεις. Φέτος τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στο διεθνές street style καθώς ο φωτογραφικός φακός τα απαθανάτισε με prints, δίπατα και σε έντονα χρώματα. Σε κάθε περίπτωση έκλεψαν την παράσταση. Ήρθε η ώρα να ξεθάψεις από τη ντουλάπα σου το αιώνιο παπούτσι που δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Πάρε ιδέες για το πώς να φορέσεις το πιο πολυφορεμένο παπούτσι των τελευταίων δεκαετιών.

#RED HOT CHILLY

winter-fashion-street-style-01

Φέτος είδαμε το λεοπάρ παλτό να πρωταγωνιστεί κυρίως στους δρόμους του Παρισιού. Συνδυασμένο με ένα χακί παντελόνι και κόκκινα all star σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο.

#GO FOR THE CLASSIC

pfw_ss17_day6_014-custom

Η επιλογή του κλασσικού λευκού παπουτσιού είναι πάντα σίγουρη. Συνδυασμένο με blue jeans και white shirt δένει αρμονικά με ένα παστέλ παλτό και αποτελεί #ootd.

#RED BERRY

36f256c70615f9d86d5a14bd947693ae

Φέτος το έντονο δαμασκινί μας έχει τραβήξει αρκετές φορές τα βλέμματα. Συνδύασε το με ένα maxi floral φόρεμα και ένα μακρύ παλτό και φέρε την άνοιξη λίγο πιο νωρίς.

#PRINT IT/EMBELISH IT

iloveit-blog-jessica-hart-converse

Φέτος η μόδα τα θέλει δίπατα με prints. Έντονα σχέδια έρχονται να κλέψουν τα βλέμματα και το σταράκι σου αποκτά νέα όψη.