Το Stand Up Comedy στην Ελλάδα έχει το κοινό του και είναι μεγάλο. Sold out εμφανίσεις, περιοδείες, συνεργασίες με κωμικούς από το εξωτερικό. Ό,τι και να είναι αυτό που σου αρέσει, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Πολιτικός σχολιασμός, σχέσεις, καθημερινότητα, προσωπικές ιστορίες; Οι stand up comedians έχουν τον τρόπο να σε κάνουν να ξεχαστείς και να πέσεις κάτω από τα γέλια.

Δες πού θα πετύχεις τους αγαπημένους σου κωμικούς αυτό τον μήνα στην πρωτεύουσα και ετοιμάσου για πολύ γέλιο.

Δείξε μου τον φίλο σου

Δύο stand up comedians αυτοσαρκάζονται, μιλάνε για ανθρώπινες στιγμές, καθημερινούς προβληματισμούς και προσωπικές ιστορίες. Με τους Ήρα Κατσούδα, Ανδρέα Πασπάτη.

Κάθε Τετάρτη στις 09:00 μ.μ. από 10 έως 31/10 στο Bios.

https://youtu.be/9koC9ADUBrs

Η ιστορία της Ελλάδας – αλλιώς

Ο Σίλας Σεραφείμ κάνει αυτό που ξέρει καλά και σχολιάζει με καυστικό τρόπο την ελληνική Ιστορία, παρατηρώντας το παρελθόν και προβλέποντας το μέλλον.

Κάθε Δευτέρα στις 09:00 μ.μ. μέχρι τις 24/12 στο Χυτήριο.

Δεν επιθυμώ

Ένα κωμικό δίδυμο μετά από 4 χρόνια συνεργασίας αντιμετωπίζει το αναπόφευκτο: δεν θέλουν να πάνε για δουλειά. Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι, με τον Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και τον Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Κάθε Τετάρτη στις 9 μ.μ. μέχρι τις 26/12 στο Six D.o.g.s.

https://youtu.be/MVF-yD3HzKw

Life before Grammy’s

Ο ηθοποιός και μουσικός Γιάννης Νιάρρος ανεβαίνει στην σκηνή με ένα πιάνο, μια φωνή, ένα looper αλλά και special guests. Με τους: Γιάννη Νιάρρου, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου.

Κυριακή 14/10 στις 9:30 μ.μ. στο Faust.

facebook.com|Yannis Niarros

Παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, παίζει με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτε ασχολίαστο.

Κάθε Σάββατο στις 10:30 μ.μ. μέχρι τις 27/20 στο Kremlino.

facebook.com/Christoforos.Zaralikos

New Material Night

Τρεις κωμικοί που ετοιμάζουν τις νέες σόλο παραστάσεις τους ανεβαίνουν στη σκηνή του Δ3 και δοκιμάζουν το υλικό τους, με τον Γιώργο Χατζηπαύλου, τον Δημήτρη Δημόπουλο και τον Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Δευτέρα 15 + 22/10 στις 09:00 μ.μ. στη μουσική σκηνή Δ3.

facebook.com/giorgosxatzipaulou

Stand up Comedy Vol. 3

Τέσσερις διαφορετικοί μεταξύ τους κωμικοί, μοιράζονται αστεία κείμενα και ανησυχίες. Με τους: Ανδρέα Πασπάτη, Αλέξανδρο Τιτκώβ, Βαγγέλη Μουλαρά και Δημήτρη Χριστοδούλου. Γκεστ οι Βασίλης Ντούρος και Δημήτρης Μπότσας.

Σάββατο 27/10 στις 09:00 μ.μ. στο Ash In Art.

facebook.com/ashinart.official

featured image: asialifemagazine.com