Ποιος δε θέλει να φοράει το t-shirt με το quote που τον κάνει να χαμογελάει; Ποιός δε θέλει να κάνει ένα δώρο προσωποποιημένο σε κάποιον που αγαπάει πολύ; Ποιος δε θέλει να κάνει χιούμορ με μπλουζάκια που θα φτιάξει για την παρέα του για να τα έχουν όλοι μαζί και να θυμούνται μια δική τους στιγμή; 

Διάβασε τι μας είπε για όλα αυτά η Αναστασία του StampaByAnastasia.

Πως προέκυψε αρχικά η ιδέα για ένα τέτοιο εγχείρημα και πως φτάσατε να δημιουργηθεί και το brand.

Αρχικά, ξεκινήσαμε να παρέχουμε υπηρεσίες για επαγγελματική χρήση, δηλαδή μπλούζες για επιχειρήσεις (καφετέριες, διαφημιστικά t-shirts, κλπ.). Η ιδέα για το brand ήρθε από τη δική μου ανάγκη, αλλά και την ανάγκη πολλών φίλων μου, να φοράμε μοναδικά items που αντιπροσωπεύουν το στυλ και τη διάθεσή μας. Επομένως, ξεκίνησα σιγά σιγά να αποτυπώνω ιδέες, quotes, φωτογραφίες και γραφικά σε t-shirts και το αποτέλεσμα άρεσε πολύ. Αρχίσαμε να βάζουμε τον κόσμο στην φιλοσοφία της στάμπας. Να φτιάχνεις δηλαδή, κάτι μοναδικό, κάτι που σε εκφράζει ακριβώς όπως το θέλεις. Μπορεί αυτό να το κάνουν διάφορα “σταμπάδικα” που μπορεί να έχει τύχει να φτιάξεις ποτέ κάποιο ρούχο, αλλά τα περισσότερα δεν ασχολούνται πολύ. Εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι το οποίο θα δίνει χαρά στον πελάτη, όχι μόνο σαν τελικό προϊόν, αλλά και σαν διαδικασία δημιουργίας. Δίνουμε επιλογές, από γραμματοσειρές, χρώματα, μέγεθος, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά. Σιγά σιγά, λοιπόν, άρχισα να έχω όλο και περισσότερες παραγγελίες, όχι μόνο από γνωστούς και φίλους και αποφάσισα να το κάνω full-time job! Είναι κάτι πολύ δημιουργικό που μου αρέσει πολύ και αυτό που ξεχωρίζω περισσότερο είναι η χαρά του πελάτη όταν βλέπει το τελικό προϊόν ακριβώς όπως το είχε φανταστεί.

Ποιά είναι η πιο παράξενη φράση που σας έχουν ζητήσει να προσθέσετε σε ένα t-shirt;

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να χαρακτηρίσω κάτι “παράξενο”, αφού για τον καθένα κάτι αντικειμενικά “παράξενο” μπορεί να έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον/εκείνη.

21617794_344859269270520_2490111126791680231_n

Ποια quotes είναι αυτά που είναι best-sellers και έχουν περισσότερο ζήτηση.

Τα best-sellers μας είναι όλα όσα έχουν να κάνουν με style items που φορούν διάφορες fashionistas και που βλέπουν περισσότερο γυναίκες στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Ποια είναι τα προϊόντα που μπορείτε να στολίσετε με το αγαπημένο μας quote;

Τα προϊόντα που μπορείς να στολίσεις με το αγαπημένο σου quote είναι ό,τι έχει να κάνει με ύφασμα! Προτείνουμε t-shirts, hoodies και ζακέτες, αλλά κατά καιρούς κάνουμε παραγγελίες ακόμη και σε καπέλα, τσάντες, ποδιές, μαξιλάρια, πετσέτες, ακόμη και κάδρα. Τα quotes και οι στάμπες μπορούν να μπουν παντού και να ανανεώσουν ένα καθημερινό look σου, ή ακόμη και να δώσουν έναν αέρα design στο σπίτι σου!

Πως μπορούμε να παραγγείλουμε το δικό μας κομμάτι με την αγαπημένη μας φράση;

Η κάθε παραγγελία γίνεται είτε από έτοιμα κομμάτια “inspiration” που μπορείς να βρεις στα social media μας, είτε με φωτογραφία που μπορείτε να μας στείλετε, αν έχετε βρει κάτι συγκεκριμένο που σας αρέσει, είτε, να δημιουργήσουμε κάτι μαζί από την αρχή, ακριβώς όπως το θέλετε! Βλέπουμε μαζί γραμματοσειρές, στάμπες και συνδυασμούς και καταλήγουμε, παρέα με τον πελάτη στο τελικό προϊόν. Υπάρχει πολύ μεράκι και αγάπη στη διαδικασία και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα.

Εμείς φτιάξαμε τα δικά μας μοναδικά t-shirts με το λογότυπο σε 5 απλά βήματα:

img_2071

Για να τυπώσεις το δικό σου μήνυμα στο δικό σου μπλουζάκι:

  1. Στείλε ένα μήνυμα εδώ: m.me/stampabyanastasia
  2. Διάλεξε το item στο οποίο θέλεις να τυπώσεις τη στάμπα (t-shirt, hoodie, ζακέτα, καπέλο, κλπ.) και το μέγεθός του
  3. Πες μας με λίγα λόγια πώς ακριβώς φαντάζεσαι το item που θέλεις να φτιάξουμε ή στείλε μας φωτογραφία (αν έχεις) σχετική με αυτό
  4. Διάλεξε γραμματοσειρά/χρώμα/μέγεθος της στάμπας
  5. Έτοιμο, θα το παραλάβεις στην πόρτα σου!

*Επειδή η Αναστασία αγαπάει να δημιουργεί αν δεν έχεις στο μυαλό σου κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτό που θέλεις να φτιάξεις, μπορείς πάντα να μιλήσεις μαζί της, έτσι ώστε να σου προτείνει τις δικές της ιδέες και να βρείτε παρέα το ιδανικό customized item για εσένα!

Παραγγελίες, λοιπόν, μπορείτε να κάνεις εδώ: www.facebook.com/StampaByAnastasia με ένα μήνυμα στη σελίδα, ή στο www.instagram.com/stampabyanastasia. Βρείτε μας: Facebook: StampaByAnastasia | Instagram: StampaByAnastasia | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944162282 | Website: www.stampabyanastasia.gr