1

Αν σου αρέσει η καρύδα και η σοκολάτα σίγουρα θα λατρέψεις αυτή τη συνταγή. Plus είναι και πανεύκολη!

Υλικά:

425 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος | 225 γρ. καρύδα, τριμμένη | 340ml ζαχαρούχο γάλα

Αναµείξτε σε ένα µπολ την καρύδα και το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατέψτε τα καλά µε το χέρι, έτσι ώστε να γίνει µια κολλώδης πάστα. Βρέξτε τα χέρια σας µε λίγο νερό και ξεκινήστε να πλάθετε. Πάρτε από το µείγµα του µπολ και πλάστε σε κυλινδρικό σχήµα.

2

Στρώστε σε ένα ορθογώνιο ταψί αντικολλητικό χαρτί και τοποθετήστε τις καρύδες στη σειρά. Βάλτε το ταψί στο ψυγείο για 20 λεπτά ώστε να σφίξουν.

3

Λιώστε τη σοκολάτα σε μπέν μαρί και κρυώστε τη ελαφρά ώστε να γίνει γυαλιστερή.

4

Βγάλτε από το ψυγείο τις καρύδες. Στρώστε σε µια επιφάνεια εργασίας ένα κοµµάτι αντικολλητικό χαρτί και ακουµπήστε πάνω µια σχάρα. Τοποθετήστε τις πάνω σε σχάρα και περιχύστε τις µε την λιωµένη σοκολάτα.

5

Αφήστε τις µέχρι να στερεοποιηθεί η σοκολάτα, για περίπου 20 λεπτά και σερβίρετε. Για µεγαλύτερη ταχύτητα, βάλτε τις στο ψυγείο ώστε να παγώσουν συντοµότερα.

Tip: Όσο είναι ακόμα ζεστή η σοκολάτα πάνω στις μπάρες, πασπαλίστε με λίγο τριμμένο φουντούκι ή άλλο ξηρό καρπό της αρεσκείας σας.

source: notenoughcinnamon.com