Η Gourmet Exhibition δημιουργήθηκε το 2016 στη Θεσσαλονίκη από επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων με σκοπό την υποστήριξη και ισχυροποίηση της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης στο εξωτερικό. Στη σύντομη έως τώρα πορεία της η έκθεση έχει εδραιωθεί ως μια από τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις εκλεκτών τροφίμων, παίζοντας ζωτικό ρόλο στην ανάδειξη και την προώθηση μικρών και μεσαίων παραγωγών υψηλής ποιότητας και καινοτομίας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gourmet_exhibition

Τα Specialist Awards θεσπίστηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition, αφού προηγήθηκαν τα βραβεία κοινού το 2017. Είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων και φέτος επέστρεψαν με διευρυμένες θεματικές ενότητες βραβείων, 27 συνολικά, που εμπεριέχουν όλη τη γκάμα των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, από τρόφιμα μέχρι φυσικά καλλυντικά.

Κυρίαρχος στόχος της διοργάνωσης αποτελεί η ανάδειξη των πιο εκλεκτών ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι νικητές του διαγωνισμού των Specialist Awards 2021. Συγκεκριμένα, 880 προϊόντα, αποκλειστικά Ελλήνων παραγωγών, αξιολογήθηκαν από 100 κριτές. Το πάνελ τον κριτών απαρτίστηκε από ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων γευσιγνωστών και επαγγελματιών, οι οποίοι προέρχονται από διαφορετικά πεδία δράσης.

Δες εδώ τα αποτελέσματα ανά βραβείο

Δες εδώ τα αποτελέσματα ανά κατηγορία

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gourmet_exhibition

Η επόμενη διοργάνωση των Specialist Awards θα διεξαχθεί το 2023.