Η Sophie Turner φιγουράρει σαν όνομα στα νέα μέχρι τώρα για δύο λόγους. Είτε λόγω νοσταλγίας κάποιων για το Game of Thrones, είτε για τον πρόσφατο γάμο της με τον τραγουδιστή Joe Jonas. Τώρα έχει ακόμα έναν λόγο να μας απασχολεί και αυτός είναι η νέα σειρά Survive.

H σειρά θα είναι μία από αυτές με τις οποίες θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα πλατφόρμα Quibi. Το Quibi έρχεται για να φέρει υλικό ειδικά διαμορφωμένο για την οθόνη του κινητού σου. Έτσι, κάθε επεισόδιο της σειράς θα έχει διάρκεια περίπου 8-10 λεπτά. Το ίδιο θα συμβεί και με τη σειρά Survive. Εκεί θα δούμε την Sophie Turner και τον Corey Hawkins ως τους μοναδικούς επιζώντες ενός αεροπορικού ατυχήματος. Μόνοι, χαμένοι και αβοήθητοι θα πρέπει να βρουν τρόπο να επιβιώσουν στο βουνό και το χιόνι. Εμφάνιση-έκπληξη και κάποιοι λύκοι εκεί γύρω.

https://www.instagram.com/p/B9Uy8LNJnQJ/

Ήδη μπορούμε να πούμε ότι το Survive θα μας συνεπάρει όχι μόνο για την αγωνία που προκαλεί αλλά και την υπέροχη παραγωγή του στα τοπία αυτά. H σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Alex Morel και είναι θυμίζει πραγματικά κάτι από Ναυαγό, αλλά σε version βουνού και χιονιού. Και στην αρχή φυσικά το τρέιλερ ξεγελάει γιατί νομίζει ότι η σειρά αφορά άλλη μια νεαρή γυναίκα που μόλις βγήκε από την απεξάρτηση και προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της. Ε, μετά με όσα γίνονται, ξεχνάς να πάρεις ανάσα για κάτι δευτερόλεπτα.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει μαζί με το λανσάρισμα του Quibi στις 6 Απριλίου. Έχεις μάλιστα τη δυνατότητα να απολαύσεις κι ένα 90ήμερο free trial της πλατφόρμας. Μεταξύ μας, αυτό θα είναι κι ένα πείραμα για να δουν αν όντως λειτουργεί αυτό το “Νetflix αποκλειστικά για κινητά” που έχουν φτιάξει. Kαι η σειρά Survive σου δίνει ένα καλό λόγο να δοκιμάσεις τη νέα πλατφόρμα. Όσο για την Sophie Turner, λογικά η επόμενη φορά που θα τη δούμε θα είναι στο Broken Soldier του Matthew Coppola.

Featured Image: thesun.ie