Δύο μεγάλα brands λανσάρουν μία εναλλακτική πρόταση για τη μέρα του γάμου. Συγκεκριμένα, οι Kate Spade New York και Keds αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και πάλι παρουσιάζοντας αυτή τη φορά κάτι καινούριο. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο collaboration.

Μία ονειρεμένη bridal footwear collection έρχεται για να λύσει τα χέρια σε όσα κορίτσια δεν αγαπούν και τόσο τα τακούνια ή έστω προτιμούν να περπατούν άνετα, ειδικά μία τόσο σημαντική μέρα όπως είναι η μέρα του γάμου τους.

Η KedsforKateSpadeNewYork Bridal Collection περιλαμβάνει 30 κομμάτια για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία με όμορφες λεπτομέρειες, όπως πέρλες, floral στοιχεία, δαντέλα και glitter. Η συλλογή διαθέτει και μία κατηγορία, που λέγεται «triple-decker» με χαμηλό τακούνι, τόσο ώστε να μην κουράζει το πόδι. Οι Keds και Kate Spade New York δεν παρέλειψαν να συμπεριλάβουν glittery sneakers και για τα παρανυφάκια. Μάλιστα, πρόκειται για μία αρκετά προσιτή νυφική collection με τιμές που κυμαίνονται από 70 έως 150 ευρώ.

keds.com
keds.com
keds.com
keds.com

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στα site της Keds και Kate Spade.

featured image: keds.com