Προφανώς και μπορείς να συνδυάσεις τις ankle boots με διάφορα είδη jeans. Απλώς ίσως πρέπει να προσέξεις δυο τρεις λεπτομέρειες στο καθένα.

Ας δούμε παρακάτω τι να προσέξεις και πώς να συνδυάσεις ένα skinny jeans με τα μποτάκια σου.

1. Επίλεξε flat booties

whowhatwear

Συνήθως, τα περισσότερα είδη jeans ταιριάζουν καλύτερα με μποτάκια με λίγο ψηλά τακούνια, για να φαίνονται τα πόδια πιο μακριά. Αυτό δεν ισχύει απαραίτητα και για τα skinny jeans, τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις και με flat μποτάκια.

2. Δώσε προσοχή στο μήκος του jeans σου

Hellofashionblog

Σημαντικό είναι να προσέξεις πού τελειώνει το jean σου σε σχέση με τα μποτάκια. Θα είναι πολύ πιο όμορφο το αποτέλεσμα αν έχει το κατάλληλο μήκος, ώστε να φαίνεται λίγο το πόδι σου. Συγκεκριμένα το σημείο χαμηλά στη γάμπα, ίσα ίσα ένα μικρό κομμάτι πάνω από τον αστράγαλο.

3. Γύρισε τα ρεβέρ

Closetful of Clothes

Αν το τελείωμα του jean σου είναι αρκετά μακρύ, τότε καλύτερα θα είναι να το γυρίσεις προς τα έξω παρά να προσπαθήσεις να το κρύψεις μέσα στις ankle boots και να μην “κάτσει” σωστά.

4. Μαύρο στο μαύρο

Elle

Με ένα monochromatic look θα είσαι πάντα stylish. Είναι σίγουρα η καλύτερη και πιο safe λύση τις φορές που δεν είσαι σίγουρη για τους συνδυασμούς υφών.

5. Πρόσθεσε ένα κομμάτι animal print

Πώς να αναβαθμίσεις τον συνδυασμό skinny jeans και ankle boots
lefashion.com

Βάλε ένα από τα δύο prints -βασικά trends της σεζόν- στο look σου για να το αναδείξεις.

6. Ξεχώρισε με το λευκό skinny jean σου

brightontheday

Φόρεσε ένα λευκό skinny jeans -και γενικώς ουδέτερους τόνους- με τα ankle boots και θα έχεις σίγουρα μία updated εμφάνιση.

7. Βάλε ankle boots με χρώμα

Styledumonde

Κράτα όλο το υπόλοιπο outfit απλό και δώσε σημασία στα μποτάκια. Βάλε ένταση στο look με ένα ζευγάρι μποτάκια με έντονο χρώμα.

8. Ή λευκά

w magazine

Μπορείς να συνδυάσεις το skinny jeans σου με λευκές ankle boots, που είναι μεγάλη τάση, για μία total up-to-date εμφάνιση.

Δες ακόμα: Οι cowboy boots θα αντικαταστήσουν τις αγαπημένες σου ankle boots για αυτό τον χειμώνα


featured image: whowhatwear