Σε στιγμές καθοριστικές για το έργο, όπως για παράδειγμα τις δραματικές σκηνές χωρισμού, συνήθως επιλέγονται χαρακτηριστικά outfits. Μπορεί η πρωταγωνίστρια της ταινίας να ζει το δράμα της όταν χωρίζει, αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Είναι εντυπωσιακή ακόμα και τότε.

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει εφτά πολύ χαρακτηριστικά outfits από σκηνές χωρισμού:

Sex and the City

women-online.nl

Στην πιο έντονες γεμάτες δράμα σκηνές χωρισμού γενικώς. Αλλά και ειδικώς στην ταινία, η Sara Jessica Parker φοράει ένα από τα πιο εντυπωσιακά νυφικά φορέματα. Με την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Vivienne Westwood. Μέσα στην υπερβολή του νυφικού με τα φτερά ζει το δράμα της διώχνοντας τον Mr Big.

Legally Blonde

fanpop

Η Elle Woods φοράει ένα halterneck φόρεμα σε χρώμα ροζ, χαρακτηριστικό της σε όλη την ταινία. Σήμα κατατεθέν της ροζ girly προσωπικότητας της. Μπορεί να ντύθηκε εντυπωσιακά νομίζοντας ότι ετοιμάζεται για πρόταση γάμου αλλά τελικά ζει τη δραματική σκηνή του χωρισμού της.

The Princess Diaries 2: Royal Engagement

Solutions Bridal

Χαρακτηριστική σκηνή. Η Mia επιλέγει να παντρευτεί τον Duke of Kenilworth ενώ δεν είναι ερωτευμένη. Τελευταία στιγμή ακυρώνει τον γάμο. Ακόμα και σε ένα ακυρωμένο γάμο το νυφικό της πριγκίπισσας πρέπει να είναι υπερπαραγωγή

How to Lose a Guy in 10 Days

thejewelleryeditor.com

Μόλις έχουν ανακαλύψει οι πρωταγωνιστές ότι η σχέση τους βασιζόταν σε ένα στοίχημα και από τις δύο πλευρές. Συναντιούνται σε ένα σημαντικό event όπου και χωρίζουν. Χωρισμός σε δημόσιο χώρο κατάμεστο από κόσμο και η πρωταγωνίστρια εμφανίζεται με ένα υπέροχο κίτρινο silk dress.

The Devil Wears Prada

marieclaire

Η Andrea έχει προσαρμοστεί πλήρως στο makeover της λίγο μετά το ξεκίνημά της στο περιοδικό μόδας Runway σε αντίθεση με την προσωπική της ζωή, η οποία φαίνεται να καταρρέει. Το αγόρι της της λέει πως δεν έχουν τίποτα κοινό πλέον και εκείνη αποφασίζει να κάνουν διάλειμμα. Ενώ είναι έτοιμη να φύγει με την εργοδότη της για το Παρίσι. Στη σκηνή αυτή φοράει ένα outfit που εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Pretty Woman

Marie Claire

Η Vivian με εντελώς διαφορετικό look από εκείνο που είχε στη αρχή της ταινίας. Με διάθεση δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, ζητάει μία κανονική σχέση από τον την οποία ο ίδιος δεν μπορεί να της προσφέρει, όπως νομίζει. Και εκείνη φεύγει.

Think Like a Man

Marie claire

Το σύνολο της ηρωίδας στη συγκεκριμένη σκηνή αποπνέει total bosswoman vibes.


gif: Target Marketing Magazine