Αν ανήκεις στο club των singles, τότε μάλλον θα έχεις νιώσει κάποιες νότες μοναξιάς. Αυτές, ζουν κυριολεκτικά στα πλαίσια του μυαλού μας και μόνο, καθώς το να ζεις ελεύθερος έχει να σου χαρίσει πράγματα που δεν θα πίστευες ότι μπορείς να νιώσεις και να βιώσεις.

Υπάρχουν 3 τρόποι που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα με τον ελεύθερο εαυτό σου. Αυτοί οι τρόποι, αν τους ακολουθήσεις, θα δεις ότι θα σε βγάλουν από το single sadness που σε καταβάλει.

Είτε βγήκες από μια σχέση είτε είσαι καιρό ένα ελεύθερο πνεύμα και σώμα είναι η στιγμή που πρέπει να τους ακολουθήσεις.

1. Συνδέσου (ξανά) με εσένα

Είναι πολλές οι φορές που νιώθουμε ότι χάνουμε τον εαυτό μας. Όταν όμως είσαι ελεύθερος, τότε έχεις την ευκαιρία να αγκαλιάσεις την ανεξαρτησία σου. Το να είσαι ανεξάρτητος και να νιώθεις σιγουριά με την ύπαρξη σου, είναι το κλειδί της επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής σου. Πως όμως θα φτάσεις στο σημείο να νιώσεις αυτή την αίσθηση;

Θα χρειαστεί να συνδεθείς με τον εαυτό σου, να βρεις όλα όσα σε κάνουν να είσαι το άτομο που είσαι, να τα αποδεχτείς, να τα αγαπήσεις, και να προχωρήσεις στην ελευθερία σου, πατώντας γερά στα πόδια σου. Μπορεί στην αρχή να σου φανεί δύσκολο, αλλά το αποτέλεσμα, αξίζει.

2. Κάνε αυτό που ανέβαλλες

Ίσως σκεφτόσουν να ξεκινήσεις χορό, γιόγκα, πιλάτες, ζωγραφική. Πράγματα που ποτέ δεν πήρες την απόφαση να τα κάνεις. Είναι όμως τώρα αυτή η στιγμή που σου δίνεται η ευκαιρία, να «πάρεις» τον εαυτό σου και να τον πας στα «μέρη» που τόσο λαχταρούσε.

Μόνοι μας, με την ελευθερία μας, θα βρούμε όλα αυτά που η καρδιά μας χτυπάει δυνατά και μόνο στη σκέψη τους. Και αν σου ακούγεται κλισέ το να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα, τότε μην δεσμεύεσαι σε αυτό. Ακόμα και ένα ταξίδι που ονειρευόσουν, τώρα , με φίλους, οικογένεια, ακόμα και με τον εαυτό σου μόνο, μπορείς να το βάλεις στο to do list.

3. Επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις σου

Γύρω σου, υπάρχει αγάπη. Δεν χρειάζεται να την κλείσεις μέσα σε μια σχέση για να σου αρκεί. Η οικογένεια σου, οι φίλοι σου, η δουλειά σου, οι εμπειρίες σου, το άτομο σου, είναι όλα όσα χρειάζεσαι. Είναι όλα όσα μπορούν να σε γεμίσουν με αγάπη. Λαμβάνοντας την αγάπη από τις καθημερινές σου σχέσεις με όλους τους ανθρώπους της ζωής σου, θα νιώσεις καλά με εσένα, για το παρόν αλλά και για όλα όσα θα ακολουθήσουν