Επιτέλους, η πρώτη gay ρομαντική κωμωδία του Netflix “Single All the Way” υπόσχεται πως θα αλλάξει το παραδοσιακά ετεροφυλόφιλο είδος ταινιών ενώ όλα δείχνουν πως θα είναι από τις καλύτερες ταινίες που θα δεις φέτος τις γιορτές.

Ναι, έχει υπάρξει πληθώρα ρομαντικών LGBTQ ταινιών, όπως οι “Happiest Season” του Hulu και “The Christmas House” του Hallmark οι οποίες έκαναν πρεμιέρα πέρυσι, μεταξύ άλλων – αλλά αυτή αποφεύγει άλλο ένα coming out story και απευθύνεται σε ένα queer ακροατήριο.

Στα συν της ταινίας είναι η παρουσία του gay icon, Jennifer Coolidge που σύμφωνα με τον Michael Urie ήταν «σαν ένα γκέι όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Η ταινία επικεντρώνεται γύρω από τον Peter (Urie) και τον Nick (Philemon Chambers), καλύτερους φίλους και συγκάτοικους στο Λος Άντζελες που πάντα κρατούσαν τη σχέση τους πλατωνική.

Ο Peter φέρνει τον Nick στο σπίτι του στο Νιου Χάμσαϊρ για τις διακοπές, όπου σκοπεύει να πει ψέματα πως ο Nick είναι η σχέση του, για να δείξει στην οικογένειά του ότι μπορεί να έχει μια πραγματική σχέση.

Αλλά όταν η μητέρα του Peter, η Carol (Kathy Najimy) προσπαθεί να του ‘’προξενέψει’’ τον καθηγητή από τα μαθήματα spin, James (Luke Macfarlane), τόσο Peter όσο και ο Nick, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν το πώς νιώθουν πραγματικά ο ένας για τον άλλον.

Το Single All the Way έχει όλη τη γοητεία που έχει κάθε ρομαντική κομεντί στις γιορτές.

Σε αυτή την ταινία, στο επίκεντρο βρίσκεται ένα γκέι ζευγάρι. Αλλά στην ταινία δεν υπάρχει ούτε ομοφοβία, ούτε μυστικά, ούτε κάποιο οικογενειακό τραύμα.

Ναι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα γκέι ζευγάρια είναι πραγματικά και δεν πρέπει να αγνοηθούν σε καμία περίπτωση. Αλλά μία χριστουγεννιάτικη ταινία που κανένας δεν αντιμετωπίζει δράμα και ρατσισμό για τις επιλογές του, τη χρειαζόμαστε όλοι.

Το Single All the Way είναι αυτή η ταινία και δείχνει ότι οι σχέσεις των ομοφυλόφιλων ζευγαριών είναι εξίσου φυσιολογικές, εξίσου γλυκές, εξίσου αισιόδοξες, όπως οι ετεροφυλόφιλες.