Η διακόσμηση του σπιτιού σου μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία, ειδικά όταν είσαι σε θέση να αναδείξεις την προσωπικότητά σου μέσα από αυτό. Όλοι έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις και ιδέες για το πώς να κάνουμε το σπίτι μας να φαίνεται κομψό. Ενώ ορισμένα ζώδια είναι γνωστό ότι έχουν ένα φυσικό ταλέντο στη διακόσμηση. Ένα τέλειο παράδειγμα είναι οι ευαίσθητοι, δημιουργικοί Ιχθείς. Οι Ιχθείς είναι συμπαθητικοί στους γύρω τους, απλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο αποσυντονισμένοι και χαμένοι στις σκέψεις τους. Έχουν ισχυρή δημιουργική ενέργεια και τόσες πολλές υπέροχες ιδέες.

Εάν είσαι Ιχθύς που προσπαθείς να ξεκινήσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου, ρίξε μια ματιά σε αυτές τις παρακάτω συμβουλές για να πάρεις την έμπνευση που έχεις ανάγκη

Απαλά χρώματα

Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι κουραστικό. Παρά το χάος, τείνετε να ελκύεστε από χαλαρωτικά χρώματα. Πιθανόν να αντισταθμίζετε έτσι την ένταση της εσωτερικής σκέψης και των συναισθημάτων σας. Δεδομένου ότι είσαι ζώδιο του νερού, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αποχρώσεις του μπλε, της λεβάντας και του λευκού σε μαγνητίζουν.

Φυσικά υφάσματα

Εκτός από τα απαλά χρώματα, έχεις μια αγάπη για τα πράγματα που φαίνονται ή είναι φυσικά. Δεν τα πηγαίνεις καλά με τα μέταλλα ή τις σκληρές επιφάνειες. Η επένδυση από υπέροχα κομμάτια ξύλου δίνει στο χώρο σου ένα πιο φυσικό στοιχείο.

Επιρροές από το νερό

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι είσαι ένα ζώδιο του νερού και περισσότερο από άλλα ζώδια αισθάνεσαι στενά συνδεδεμένη με αυτό. Έχοντας διακοσμητικά αντικείμενα όπως ένα μικρό σιντριβάνι, εάν έχεις το χώρο, θα σου φέρει μια αίσθηση ηρεμίας. Επίσης, εστίασε στο μπάνιο σου, ειδικά εάν έχεις μπανιέρα. Η διακόσμηση αυτού του χώρου θα αναδείξει τη δημιουργική σου πλευρά και δεν θα μείνει απλώς ως ένας λειτουργικός χώρο.

Επένδυσε σε καλάθια για extra αποθηκευτικό χώρο

Η προσθήκη καλαθιών δημιουργεί ένα αισθητικό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα ένα λειτουργικό σκοπό. Δεν μπορείς να είσαι πάντα οργανωμένη, αλλά το να έχεις μερικά καλάθια για να βάζεις την κουβέρτα (που όλοι έχουμε μόνιμα στον καναπέ μας τον χειμώνα) ή τα μικρά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείς συχνά θα λειτουργήσει πραγματικά ευεργετικά για εσένα.

Είσαι άκρως δημιουργικό, καλλιτεχνικό άτομο — Χρησιμοποιήσέ το!

Έχεις πολλές δημιουργικές δεξιότητες, αλλά συχνά αμφισβητείς τον εαυτό σου. Μην αποφεύγεις τις καλλιτεχνικές σου τάσεις. Άσε τη φαντασία -και την αισθητική– σου ελεύθερη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε αποζημιώσει.

Βάλε τα έπιπλα σε τέτοια διάταξη για να δώσεις στον εαυτό σου χώρο

Μισείς να αισθάνεσαι περιορισμένη στη ζωή σου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι δεν το θέλεις ούτε στο σπίτι σου! Ανεξάρτητα από το δωμάτιο στο οποίο εργάζεσαι, βεβαιώσου ότι έχεις τακτοποιήσει τα πάντα για να σου δώσεις το χώρο που χρειάζεσαι. Πίστεψέ μας, θα το καταφέρεις ακόμα και σε μικρούς χώρους.

featured photo: Twenty20.com/Manolis/