Το αλκοόλ χαλαρώνει τους ντροπαλούς, τους αγχωμένους, τους νευρικούς. Αυτή η χαλαρότητα του αλκοόλ θα σε βάλει στη danger zone τον να στείλεις μήνυμα το οποίο την επόμενη μέρα θα μετανιώσεις. Ορίστε μερικά σημάδια να έχεις υπόψη σου ώστε να μείνεις μακριά από το τηλέφωνο.

1451228971-sexy-drunk-dancing

Κλαις. Ή είσαι έτοιμη-ος.

Όταν μιλάς στον εαυτό σου και αυτός σου απαντάει. Ή ο θεός.

Το autocorrect δεν καταλαβαίνει τι γράφεις. Την πέμπτη φορά που θα κάνεις λάθος πιάσει το μήνυμα ότι πρέπει να το βάλεις στα drafts.

Το ξεκλείδωμα σε παιδεύει. Ενώ τις άλλες φορές ξεκλειδώνεις το κινητό σου ενώ κοιτάζεις τηλεόραση, τώρα στο μπαρ πρέπει να αφοσιωθείς με όλο σου το φόκους.

Κλείνουν τα μάτια σου. Φρόντισε να σε γυρίσει κάποιος με ασφάλεια σπίτι και άσε τις επικοινωνίες για άλλη φορά.

Γελάς χωρίς λόγο. Μάλλον το μήνυμα θα είναι το ίδιο ”αστείο” όσο ”αστεία” αντιλαμβάνεσαι τώρα τη ζωή. πχ. Επειδή το καλαμάκι κάνει μπουρμπουλήθρες.

Ήδη κάποιος φίλος σου προσπάθησε να σε αποτρέψει. Ευχαρίστησε τον την επόμενη μέρα.

Σου λείπουν άνθρωποι που υπό κανονικές συνθήκες δε θυμόσουν ότι υπάρχουν. 

Κάποιος σου προσφέρει νερό ή καφέ. Είναι επειδή νοιάζονται.

Παραπατάς. Πρέπει να κάτσεις και να πιεις λίγο νερό, δεν είναι η ώρα για να στείλεις μήνυμα.

Για να μη μετανιώσεις το επόμενο πρωί ή να χρειαστεί να απολογηθείς, όταν νιώθεις πως έχει αρχίσει να το παρακάνεις με το ποτό αρχικά δώσε το κινητό σε μια φίλη που δεν έχει πιει ή στον φίλο σου που θα οδηγήσει και μετά πιες ένα ποτήρι νερό. Δε χρειάζεται να το παρακάνεις με το ποτό. Σου θυμίζω ότι την επόμενη μέρα το hangover δε σου αρέσει.