Αν υποπτεύεσαι πως ο τύπος με τον οποίο βγαίνεις αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω σημάδια. Ξέρω, το να πρέπει να μαντέψεις κάτι τέτοιο είναι τρομακτικό. Καλύτερα όμως να ξεμπερδεύεις μια και καλή.

Η επικοινωνία σας μειώνεται

Η μείωση στην επικοινωνία σας μπορεί να είναι ένα σοβαρό red flag. Λογικά, στην αρχή, όταν πρωτογνωριστήκατε μιλούσατε αδιάκοπα. Αν τώρα ξαφνικά η επαφή σας είναι όλο και λιγότερη, ενδέχεται να έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Έχε βέβαια στο μυαλό σου πως ίσως αυτό να σημαίνει πως αυτή την περίοδο είναι αρκετά πιεσμένος στη δουλειά. Πότε να το θεωρήσεις κακό σημάδι; Όταν η αραιή επικοινωνία γίνεται η νέα πραγματικότητα.

Θέλει να περνάει όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σου

Όταν σου αρέσει κάποιος, θέλεις να περνάς όλο και περισσότερο χρόνο μαζί του. Αν έχει σταματήσει να κάνει πλάνα για το Σαββατοκύριακο μαζί σου, ενδέχεται τα συναισθήματά του να έχουν αρχίσει να αλλάζουν,

Έχει σταματήσει να προσπαθεί να σε μάθει καλύτερα

Ένα μεγάλο κομμάτι του dating είναι δύο άνθρωποι να προσπαθούν να ανακαλύψουν ο ένας τον άλλο. Αν το crush σου έχει σταματήσει να σε ρωτάει πώς ήταν η μέρα σου ή ποια είναι τα νέα σου, μάλλον βαριέται να ακούσει τι θα απαντήσεις. Ωμό, αλλά αυτά τα πράγματα καλό είναι να τα ανακαλύπτεις νωρίς.

8 χειμωνιάτικα αξεσουάρ που είναι πιο ενδιαφέροντα από ένα κασκόλ
Instagram/essentielantwerp

Έχει αλλάξει ο τρόπος που σου στέλνει μηνύματα

Ο τρόπος που μας γράφει κάποιος είναι κομμάτι και του γιατί μας αρέσει αυτός ο κάποιος. Έτσι, η οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να μας αιφνιδιάσει και να σημαίνει πράγματα. Αν για παράδειγμα, όποτε ξυπνούσες είχες ένα πολύ όμορφο μήνυμα για καλημέρα από εκείνον και αυτό ξαφνικά έχει σταματήσει, είναι πολύ πιθανό να έχουν αλλάξει πράγματα μέσα του.

Δεν τον ενθουσιάζει το να κάνει καινούργια πράγματα μαζί σου

Το πιο βασικό σημάδι ότι κάποιος έχει χάσει το ενδιαφέρον του, είναι ότι δε μοιράζεται πλέον τον ενθουσιασμό του μαζί σου. Αν για παράδειγμα, κανονίζατε τα ραντεβού σας σε ένα νέο spot της πόλης κάθε φορά με στόχο να το ανακαλύψετε και τώρα αυτό έχει σταματήσει, είναι λογικό να ανησυχείς.

Γενικά, σε αυτές τις περιπτώσεις το ένστικτό σου σου λέει την αλήθεια. Αν κάνει πολλά από τα παραπάνω, αν τον νιώθεις απόμακρο, τότε μάλλον είναι. Αυτό που έχεις να κάνεις, όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται είναι να το αναφέρεις. Αν το αρνηθεί, αλλά συνεχίσει να έχει αυτή τη συμπεριφορά, τότε θα πρέπει να αποφασίσεις εσύ ποιο είναι το σωστό για εσένα. Ακόμα και αν τον αφήσεις, να είσαι περήφανη που πήρες τον δύσκολο δρόμο για το καλό σου και μόνο. Στην τελική, αξίζεις κάποιον που να σου δίνει την επικοινωνία που έχεις ανάγκη.

featured image: Elite Daily