Φλερτάρεις με έναν Ταύρο και δεν είσαι σίγουρη αν αυτός είναι ενήμερος ότι φλερτάρετε; Ή είσαι ανασφαλής για το κατά πόσο του αρέσεις πραγματικά; Δε χρειάζεται άγχος. Υπάρχουν τρόποι να καταλάβεις αν αρέσεις σε έναν Ταύρο. Διάβασε παρακάτω τα σημάδια.

Αρχικά πρέπει να ξέρεις πως ένας Ταύρος δε φλερτάρει παρορμητικά. Πριν εκφράσει οποιοδήποτε συναίσθημα και ενδιαφέρον απέναντί σου, σε έχει παρατηρήσει και έχει σκεφτεί αν του ταιριάζεις. Αντιμετωπίσει τις σχέσεις σαν επενδύσεις και για αυτό το λόγο τις προσέχει και χωρίζει εύκολα. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως πρόκειται για ένα ζώδιο που είναι πιστό και αφιερώνεται στους συντρόφους του. Είναι σημαντικό να είσαι 100% σίγουρη πως σου αρέσει πραγματικά πριν αρχίσεις να δίνεις σημασία στο τι θα γίνει μεταξύ σας.

Έχοντας πει αυτά, σου αναφέρουμε τα βασικά σημάδια ότι αρέσεις πραγματικά σε έναν Ταύρο:

*Σου τηλεφωνεί και σου στέλνει μηνύματα συχνά. Αυτό είναι σούπερ σημαντικό, μιας και είναι ένα ζώδιο που θεωρεί τον χρόνο του πολύτιμο. Εφόσον αφιερώνει σε εσένα αρκετό από αυτό, τότε ενδιαφέρεται. Και μάλλον πολύ.

*Σου κάνει συχνά δώρα. Και αν δεν έχετε φτάσει στο επίπεδο που είναι ΟΚ να κάνετε δώρα ο ένας στον άλλο, τότε σίγουρα σου προσφέρει πράγματα με άλλους τρόπους. Σε βγάζει για φαγητό ή ποτό και δε δέχεται σε καμία περίπτωση να κάνεις κίνηση και να πληρώσεις.

*Σου αποκαλύπτει τις αγαπημένες του γεύσεις. Σε πηγαίνει στα πιο αγαπημένα του εστιατόρια, ακόμα και αυτά που έχει ανακαλύψει μόνος και προτιμά να επισκέπτεται για να απολαύσει ένα καλό γεύμα και λίγο χρόνο με τον εαυτό του. Η σχέση του Ταύρου με το φαγητό είναι σχέση πάθους.

*Κάνει old-school χειρονομίες. Είναι γενικά ένα old-school είδος άντρα ο Ταύρος. Αν εκείνη τη φορά που είχες ανάγκη από κάποιον να σε βοηθήσει να φτιάξεις εκείνη τη χαλασμένη βρύση στο σπίτι σου, ο Ταύρος ήρθε αμέσως για να βοηθήσει, ναι, του αρέσεις.

*Τον έχεις πιάσει να σε κοιτάζει με dreamy βλέμμα. Ο Ταύρος έχει ανάγκη να θαυμάζει το άτομο με το οποίο είναι ερωτευμένος και κάποιες φορές δεν μπορεί καν να το κρύψει.

Σε έχει γνωρίσει στους φίλους του. Αυτό είναι και το σημείο που δείχνει ότι έχεις περάσει όλα τα “τεστ” του και θέλει να μπεις κυριολεκτικά στη ζωή του.

*Ζητάει τη συμβουλή σου. Αν και άτομο με πολύ μεθοδική σκέψη, καθαρό μυαλό και πίστη στις αποφάσεις του, ο Ταύρος θα ζητήσει τη συμβουλή της γυναίκας που είναι ερωτευμένος, γιατί σίγουρα τη θεωρεί ένα έξυπνο πλάσμα. Αν ένας ξεροκέφαλος Ταύρος, δεχτεί με ανοιχτό μυαλό ακόμα και την πιο σκληρή κριτική σου, είσαι σημαντική για εκείνον.

*Κάνει βαθιές συζητήσεις μαζί σου. Αυτό το κάνει μόνο με τον στενό, κοινωνικό του κύκλο. Με τα άτομα που έχει επιλέξει προσεκτικά για να βρίσκονται γύρω του.

*Κοκκινίζει συχνά. Ο Ταύρος είναι ένα ντροπαλό πλάσμα, οπότε όταν συνειδητοποιεί πως είναι εμφανές πως του αρέσεις, πιθανότατα κοκκινίζει σαν μικρό παιδί που δέχτηκε κομπλιμέντο.

*Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Πρόκειται για ένα ταπεινό άτομο, αλλά αν του αρέσεις, είναι σούπερ σημαντικό για εκείνον να σε κάνει να τον θαυμάσεις. Σίγουρα πάντως το κάνει πιο διακριτικά από έναν Λέοντα.

*Σου δίνει όλη του την προσοχή ακόμα και όταν είστε σε μεγάλη παρέα. Δε θα διαστάσει να αγνοήσει όλους τους υπόλοιπους για να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί σου και να περάσει όλο το βράδυ δίπλα σου.

*Δε θα σταματήσει να σε διεκδικεί. Ένας Ταύρος ακολουθεί τον αργό δρόμο στο φλερτ, δε βιάζεται, κερδίζει χρόνο και για αυτό δύσκολα τα παρατάει. Ειδικά, αν το κάνεις δύσκολο για εκείνον να σε “κερδίσει”, θα τον εξιτάρεις ακόμα περισσότερο.