Μετράς πολλά ραντεβού στο ενεργητικό σου, πολλές ώρες τηλεφώνων και πληθώρα μηνυμάτων με τις κατά καιρούς κατακτήσεις σου. Οι φίλες σου λένε ότι μπορείς πια να γράψεις και βιβλίο με τις εμπειρίες σου, τις οποίες απολαμβάνουν να εξιστορείς στους καφέδες που πίνετε. Μπορείς πολύ εύκολα να διακρίνεις και να κατηγοριοποιήσεις τους άντρες που γνωρίζεις, έχεις πέσει σε εξαιρετικές και μοναδικές περιπτώσεις τόσα χρόνια και η πείρα σου σε καθιστά μετρ σε συμβουλές για φλερτ και σχέσεις.

Τι γίνεται όμως όταν γνωρίζεις κάποιον που με μια πρώτη ματιά δεν σου κάνει και ιδιαίτερη εντύπωση αλλά στην πορεία της γνωριμίας σας πιάνεις τον εαυτό σου να λέει «ώπα, εδώ είμαστε!»; Ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά και τα σημάδια που τον κάνουν να διαφοροποιείται από τους υπόλοιπους θαυμαστές σου και να αρχίζει να ανάβει μέσα σου η ελπίδα ότι μάλλον το πετύχαμε το δέκα το καλό;

 1. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που τον γνώρισες, μέσω κοινών φίλων ή τυχαία, η αύρα του θα σου αποπνέει κάτι ειλικρινές. Θα σε προσεγγίσει αβίαστα και χωρίς κρυφές ατζέντες και το ενδιαφέρον του θα επικεντρωθεί στο να σε γνωρίσει καλύτερα.
 2. Θα σου κάνει ερωτήσεις που δεν θα περιοριστούν μόνο στο επάγγελμά σου και στη μουσική που ακούς, αλλά θα θελήσει πολύ γρήγορα να μάθει τις απόψεις σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι και σε πιο σημαντικά θέματα, προσπαθώντας να βρει όσο πιο κοινά μπορεί μαζί σου ώστε να επιβεβαιωθεί ότι τα μάτια του δίνουν το ίδιο μήνυμα με το μυαλό του.
 3. Δεν θα σου αφήσει περιθώρια να αμφισβητήσεις τις προθέσεις του. Ο άντρας που ενδιαφέρεται να γνωρίσει εσένα ως ολότητα και όχι μόνο το κορμί σου, θα είναι σαφής και ξεκάθαρος. Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα διατυπώσει την επιθυμία του, άμεσα ή έμμεσα, θα είναι ένας τρόπος απόλυτα κατανοητός από εσένα, χωρίς ίχνος αμφισημίας.
 4. Θα είναι παρών. Θα δηλώνει την παρουσία του καθημερινά, με τηλέφωνα, με μηνύματα, με την επιδίωξή του να σε βλέπει όσο πιο πολύ γίνεται, χωρίς όμως να νιώθεις ότι σε πνίγει.
 5. Θα σεβαστεί τον τρόπο ζωής σου, το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείσαι, την εργασία σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου, όπως και τον χρόνο που αφιερώνεις σε όλα τα παραπάνω.
 6. Θα σε αποδεχθεί στο σύνολό σου. Όλες οι πτυχές σου από τη σοβαρή επαγγελματία μέχρι το μικρό κοριτσάκι που κρύβεις μέσα σου θα είναι αποδεκτές από εκείνον και το να σε ανακαλύπτει καθημερινά θα γίνει αγαπημένη του ασχολία αλλά και πρόκληση.
 7. Θα σου φερθεί όπως θέλουν να του φέρονται. Όλοι μας κατά βάθος επιθυμούμε έναν σύντροφο που να μας προσέχει, να μας φροντίζει και γενικά να μας φέρεται όμορφα. Οπότε θα παρατηρήσεις από τις πρώτες μέρες ότι η συμπεριφορά του αποπνέει αυτή την επιθυμία του και όσο βλέπει ότι και εσύ ανταποκρίνεσαι με τον ίδιο τρόπο, με τόσο μεγαλύτερη όρεξη θα συνεχίζει να σου προσφέρει αυτό που έχεις ανάγκη.
 8. Θα είσαι προτεραιότητα και επιλογή του. Δεν θα νιώθεις ότι σε ξεχνάει και ότι δεν σε υπολογίζει και θα αντιλαμβάνεσαι την προσπάθεια από μέρους του.
 9. Θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον έρωτα και θα σε κάνει να τον ορίσεις ξανά μαζί του. Θα νιώσεις πως ό, τι έζησες μέχρι στιγμής ήταν απλά ένα σκαλοπάτι για να έρθεις πιο κοντά του. Και το πιο συγκλονιστικό είναι ότι θα νιώθει και εκείνος το ίδιο και δεν θα φοβάται να στο πει.
 10. Θα μιλάει, θα εκφράζει αυτό που νιώθει για σένα, με λόγια, με γράμματα, με τραγούδια. Δεν θα ντρέπεται να εκδηλώσει τα συναισθήματά του για σένα, ούτε θα νιώθει ότι με αυτό τον τρόπο υστερεί σε ανδρισμό.
 11. Γιατί οι πραγματικοί άντρες θέλουν να κάνουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες για να μπορούν και εκείνες να τους κάνουν ευτυχισμένους με τη σειρά τους και αυτό το ξέρουν καλά.

Αν βρήκες έναν τέτοιον άντρα είσαι πολύ τυχερή και είναι και εκείνος πολύ τυχερός  γιατί σε έψαχνε καιρό. Δείξε του αυτό που είσαι και μη φοβάσαι, οι άντρες δεν παίζουν με κούκλες, μόνο τα αγοράκια.