Το Sex and the City δεν είναι μία σειρά που μπορεί κανείς εύκολα να βαρεθεί, αλλά αν νιώθεις ότι την έχεις δει παραπάνω φορές από όσες “θα έπρεπε” ή αν απλώς θέλεις να δεις κάτι πιο σύγχρονο, σου έχουμε τη λύση! Οι παρακάτω σειρές, είναι οι ανανεωμένες εκδοχές του Sex and the City.

Insecure

Η κωμική σειρά του HBO “Insecure” παρουσιάζει την καθημερινότητα μίας Αφροαμερικανής που ζει στο Λος Άντζελες, της Issa Dae. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από ρεαλιστικές συζητήσεις και σκέψεις ωμές, αμήχανες εμπειρίες και ερωτικά ζητήματα και προβληματισμούς.

Younger

Ο δημιουργός αυτής της σειράς είναι ο Darren Star, και αν είσαι πράγματι φαν του Sex and the City, τότε έχεις ήδη πεισθεί να την ξεκινήσεις. Η 40χρονη Liza, μία single μητέρα, αποφασίζει να ζήσει σαν 26χρονη, και αυτή ακριβώς είναι η ηλικία που δηλώνει στη νέα της δουλειά.

The Bold Type

Τη συγκεκριμένη σειρά ή θα τη μισήσεις ή θα τη λατρέψεις. Κάποιοι τη θεωρούν extra cheesy και κάποιοι άλλοι τη χαρακτηρίζουν έξυπνη και αστεία. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της αρχισυντάκτριας του περιοδικού Cosmopolitan, Joanna Coles, και ακολουθεί την επαγγελματική και την προσωπική ζωή τριών γυναικών. Και -επιτέλους- έχουμε μία εκπρόσωπο της queer κοινότητας!

Shrill

Πρωταγωνίστρια αυτής της πραγματικά αστείας σειράς, είναι η Annie Easton. Μία ακομπλεξάριστη και δυναμική γυναίκα η οποία προσπαθεί να αλλάξει τη ζωή της και όχι το σώμα της. Μάλιστα η Annie, κατά κόσμον Aidy Bruyant, είναι μία από τους δημιουργούς της σειράς.

Being Mary Jane

Μία σειρά δραματική και σίγουρα όχι κωμική. Η Mary Jane, όπως όλες οι γυναίκες, προσπαθεί σκληρά για να κρατήσει τη δουλειά της, την καριέρα, και την οικογένεια της. Όλα ξεκινούν όταν η Mary Jane αποφασίζει να μετακομίσει σε μία μεγάλη πόλη με σκοπό να γίνει δημοσιογράφος. Τότε μπαίνουν στο δρόμο της η απώλεια και η αγάπη.

Δες ακόμα: Η νέα Carrie Bradshaw μάλλον είναι η Valeria της ομότιτλης σειράς του Netflix

featured image: Entertainment Weekly