Δύο εμβληματικές προσωπικότητες του αμερικανικού σινεμά θα συναντηθούν τον Οκτώβριο του 2018, στο νέο θρίλερ που ετοιμάζει ο Steven Knight, με τίτλο Serenity.

Ένας συνδυασμός έτοιμος να ταράξει τα νερά και να αποσπάσει καλές κριτικές με τους Anne Hathaway και Matthew McConaughey στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας. Αν θυμηθούμε τη συμμετοχή της Hathaway στην ταινία Ocean 8 και την ειλικρινή ερμηνεία του Matthew πάνω σε διάφορους απαιτητικούς ρόλους το τελευταίο διάστημα, τότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως, ήδη, αυτή η ταινία αξίζει ένα βραβείο από άποψη cast.

Σαν ηθοποιός με χίλια πρόσωπα, ο Matthew McConaughey μεταμορφώνεται αυτή τη φορά σε έναν καπετάνιο αλιευτικού σκάφους, τον Baker Dill, ο οποίος επιτελεί δρομολόγια προς το τροπικό νησί Plymouth. H ήρεμη ζωή του, όμως, σταδιακά αρχίζει να καταρρέει, καθώς η πρώην γυναίκα του (Anne Hathaway) ζητάει τη βοήθειά του. Ο λόγος που τον προσεγγίζει είναι ο νυν σύζυγός της, ο οποίος είναι ιδιαίτερα βίαιος προς εκείνη και τον γιο της και αποφασίζει να τον… σκοτώσει πετώντας τον στη θάλασσα. Ξαφνικά ο Dill ακροβατεί ανάμεσα στο σωστό και το λάθος χωρίς να γνωρίζει αν γνώμονάς του είναι το καλό ή το κακό. Καλείται να υπερασπιστεί μια νέα πραγματικότητα, χωρίς να υπολογίζει πόσο δραματικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις, προσπαθώντας παράλληλα να ξεχάσει το παρελθόν του. Το trailer και γενικά οι πληροφορίες για την ταινία δεν μας κάνουν φανερό εάν ο Baker Dill θα προχωρήσει στη δολοφονία που καλείται να κάνει ή εάν θα συμβεί κάτι ακόμα πιο φρικτό ως απόρροια της έκκλησης για βοήθεια από την πρώην σύζυγο. Ένα δυναμικό παιχνίδι, το οποίο στηρίζεται επάξια από το σενάριο και τη σκηνοθεσία, με ένα άρτιο υπόβαθρο, το οποίο καθιστά την ταινία πολλά υποσχόμενη.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου 2018 και εσύ πρέπει να τρέξεις να δεις το trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=SbrOMrjhyvI Δες ακόμα: Το Hereditary είναι ίσως το πιο τρομακτικό horror film της φετινής χρονιάς
featured photo: variety.com