Ίσως το βασικό νέο θα έπρεπε να είναι ότι η Σιωπή των Αμνών θα αποκτήσει sequel και μάλιστα με τη μορφή σειράς. Αλλά αυτό υποθέτουμε πως το ξέρεις ήδη. Αυτό που μας νοιάζει περισσότερο αυτή τη φορά είναι η επιλογή της νέας πράκτορα του FBI.

Για τους τύπους να πούμε ότι η σειρά θα ονομάζεται Clarice, εμπνευσμένη από την ίδια την Clarice Starling. Τη συγκεκριμένη ηρωίδα είχαν προηγουμένως υποδυθεί η Jodie Foster και η Julianne Moore. Αυτή τη φορά, πάλι μια νέα ηθοποιός θα βρεθεί στο επίκεντρο. Τη Rebecca Breed πιθανότατα την θυμάσαι από τους τελευταίους κύκλους του Pretty Little Liars. Συγκεκριμένα, ήταν η Nicole Gordon, αρραβωνιασμένη με τον Ezra Fitz που εξαφανίστηκε σε ένα από τα ταξίδια της στη Νότια Αφρική. Ενώ οι περισσότεροι τη θεωρούσαν νεκρή, η ίδια έκανε την εμφάνιση της λίγα επεισόδια αργότερα και σίγουρα έγινε αισθητή η παρουσία της.

Η FBI πράκτορας στη sequel σειρά της Σιωπής των Αμνών μάς είναι γνώριμη
variety.com

Η ίδια, λοιπόν, Rebecca Gordon αναλαμβάνει τώρα το ρόλο μιας πράκτορα του FBI στη σειρά-sequel της Σιωπής των Αμνών

Στη νέα σειρά του CBS, η ιστορία δε θα διαφέρει και τόσο από όσα ξέρουμε για τη Σιωπή των Αμνών. Είναι σίγουρα τοποθετημένη αρκετά χρόνια αργότερα από τα γεγονότα με τον Χάνιμπαλ Λέκτερ. Αυτή τη φορά όμως θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην προσωπική ζωή και οπτική γωνία της Clarice. Πάλι αυτή θα είναι στο κατόπι διάφορων serial killer αλλά αυτή τη φορά θα αναμειγνύεται ενεργά και με το πολιτικό προσκήνιο της Washington.

H ιδέα υπήρχε ήδη από το 2012, φέτος όμως τελικά η Clarice θα αποκτήσει τη δική σειρά και φωνή. Μέσα από αυτό το sequel θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον δικό της προσωπικό αγώνα για δικαιοσύνη. Ακόμα, όμως, δεν ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί ο Δρ. Λέκτερ να ξανακάνει την εμφάνισή του, μπορεί και όχι. Μπορεί η σειρά να περιέχει στοιχεία από κάποιο sequel του βιβλίου, μπορεί και όχι. Μένει μόνο να περιμένουμε.