Η Βικτώρια Αθανασίου έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και styling, και λατρεύει τον χώρο της μόδας. Δουλεύει ως Instagram content creator τα τελευταία τρία χρόνια και έχει φτιάξει επίσης μια σειρά με handmade ρούχα για το Coco & Lime.

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Ναι φυσικά! Κάθε πρωί πλένω καλά το πρόσωπο μου, βάζω την κρέμα προσώπου μου και δεν ξεχνάω την αντηλιακή μου.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη

Σίγουρα κάποια μάσκα προσώπου. Λατρεύω επίσης και τα patches για κάτω από τα μάτια. Με αναζωογονούν και κατευθείαν νιώθω φρέσκια.

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Θα ήμουν σε ένα ινστιτούτο για μασάζ και χαλάρωση, κάτι που ειδικά αυτή την περίοδο με τόσο τρέξιμο το έχω πραγματικά ανάγκη.

Έχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Προτιμώ να χρησιμοποιώ για τη φροντίδα του προσώπου πλέον μόνο προϊόντα με ενεργά συστατικά που πραγματικά έχω δει τεράστια διαφορά στην επιδερμίδα μου. Ειδικά με την απολέπιση με aha δύο φορές την εβδομάδα το πρόσωπο λάμπει και μειώνονται οι πόροι και οι λεπτές γραμμές.

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Λόγω του ότι τον τελευταίο χρόνο περάσαμε όλοι μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο σπίτι μας θεωρώ ότι μερικές φορές λόγο πεσμένης ψυχολογίας άφησα λίγο πίσω την περιποίηση την επιδερμίδας μου. Αλλά από τη στιγμή που άνοιξαν όλα επέστρεψα δυναμικά στην κανονικότητα και νιώθω πολύ καλύτερα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: MY CITY, MY STYLE: ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ