Όταν θέλουμε να μιλήσουμε για τέχνη, πρωτοτυπία, γοητεία, ενθουσιασμό, μιλάμε για τα έργα του Sean Yoro ή αλλιώς Hula. To αγόρι αυτό είναι απ΄την Χαβάη, είναι street artist και κάνει κάτι που με εκστασιάζει και με κάνει να ζηλεύω παράλληλα. Ζωγραφίζει όχι σε τοίχους δρόμων ή κτιρίων, αλλά σε τοίχους οι οποίοι βρίσκονται κοντά στη θάλασσα. Έτσι οι γυναικείες φιγούρες οι οποίες πρωταγωνιστούν στα έργα του, μας δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι αναδύονται μέσα από την θάλασσα. Όλα αυτά τα κάνει πάνω στη σανίδα του surf, με την οποίο κινείτε και βρίσκει τα μέρη τα οποία θέλει να ζωγραφίσει.

Sean Yoro  Ο Street artist με τη σανιδα του surf savoir ville (2)

Στα έργα του, τα οποία είναι πολύ προσεγμένα και μοιάζουν απίστευτα αληθινά, χρησιμοποιεί μπογιές με παραδοσιακό λάδι και έχει δηλώσει πως του παίρνει έως και 4 μέρες για να τελειοποιήσει τα πορτρέτα του. (Mόνο; Έχω να σχολιάσω)

Κόλλησα και χαζεύω συνέχεια τις φωτογραφίες του. Δέος δέος δέος!

Sean Yoro  Ο Street artist με τη σανιδα του surf savoir ville (1)

Αν θέλετε να εμπνευστείτε, να κάνετε το μυαλό σας να ταξιδέψει, να ανατριχιάσετε, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα έργα του Sean Yoro. Πώς να μην σου προκαλεί περιέργεια μια προσωπικότητα που συνδυάζει θάλασσα, ταξίδια πάνω σε σερφ, ζωγραφιές που αγγίζουν την τελειότητα και καταφέρνουν να σου δημιουργήσουν τα πιο ακανόνιστα συναισθήματα;

Instagram : The_hula.

Website: www.hulaaa.com