Είτε θέλεις να στολίσεις μοναδικά το λαιμό σου στο ρεβεγιόν, είτε να βρεις αυτό το ιδιαίτερο δώρο που έψαχνες καιρό, είτε να ταξιδέψεις στα νησιά του Αιγαίου, η Κατερίνα Σερφιώτη έχει κάτι για σένα!

Μοναδικό και ιδιαίτερο brand, το Sea Urchin ξεκίνησε πριν τρία χρόνια δειλά δειλά και η απήχηση ήταν τέτοια που το μεράκι έγινε πια… απασχόληση. Και έπειτα fashion statement.

sea urchin savoir ville

Γιατί έχει κάτι που διαφέρει, κάτι φρέσκο, κάτι νησιώτικο, κάτι παριανό!

Μιλήσαμε με την Κατερίνα Σερφιώτη, εμπνευστή και δημιουργό και μάθαμε τι κάνει τις δημιουργίες της τόσο ιδιαίτερες!

Τι άλλο από την αγάπη της για το παριανό νησί.

sea urchin savoir ville

Το όνομα ‘αχινός’, άλλωστε το εμπνεύστηκε από τις βουτιές της στη θάλασσα της Πάρου μαζεύοντας αχινούς σε διάφορα χρώματα και σχέδια για πολλά χρόνια.

sea urchin savoir ville

Η Κατερίνα ζει μόνιμα στη Πάρο τα τελευταία 25 χρόνια και η θάλασσα είναι η μεγάλη της αγάπη και η κύρια πηγή έμπνευσης. Γλυκύτατος άνθρωπος και καλοσυνάτος, νιώθεις τη θετική της αύρα με το που βρεθείς δίπλα της.

sea urchin savoir ville

Η παιδική της κλίση για την διακόσμηση και η κοκέτα γιαγιά της έλεγε ότι η γυναίκα πάντα πρέπει να φορά εκτός από το χαμόγελο της και ένα κόσμημα ‘στολίδι’.  Αρκετά σημαντικά ερεθίσματα για να επηρεασουν κάθε της δημιουργία.

Δείτε και θα καταλάβετε και μόνοι σας.

sea urchin savoir ville

Και μπορεί να σας φέραμε αναμνήσεις από κύματα, καλοκαιράκι και ανεμελιά, αλλά ρίξτε μια ματιά και στις χειμωνιάτικες δημιουργίες της Κατερίνας και θα επανέλθετε σε χειμερινό κλίμα!

sea urchin savoir ville

«Εσύ, εσύ σε σένα απευθύνομαι. Εσύ με εμπνέεις. Και Η θάλασσα ο ήλιος, οι άνθρωποι της πάρου,οι νησιώτες και οι ανέμελοι!»

Το αγαπημένο της κομμάτι είναι πάντα το πρώτο. Το πρώτο βραχιολάκι. Κατά τη διάρκεια βέβαια τα αγαπάει όλα. Όλα τα δημιουργήματά σου τα αγαπάς. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φυλαχτά όπως μας λέει. ῾Τα έκανα για το γούστο μου για τη δική μου αισθητική ευχαρίστηση, για να ταιριάζουν στο δικό μου στυλ

Στα μελλοντικά της σχέδια υπάρχουν πολλά πολλά ταξίδια. Ταξίδια προς αναζήτηση πρώτων υλών, ψάχνει πάντα το κάτι διαφορετικό όπως λέει η ίδια.

Το βλέπουμε και στις δημιουργίες της άλλωστε.

Bρείτε το Sea Urchin στο facebook

https://www.facebook.com/pages/Sea-Urchin-Jewellery/529937427057717?fref=ts

και στο Instagram.

Οfficial site/online shop

http://sea-urchin.gr