Η elforelegantlife, κατά  κόσμον Έλενα Αναστασιάδη, φλερτάρει μαζί μας αριθμώντας μια stylish λίστα με τα 10 αγαπημένα της και όχι μόνο για το μήνα Φεβρουάριο. Το blog της, η αρθρογραφία και τα social είναι η δουλειά της αλλά και μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης,ευτυχίας και συνεχής εξέλιξης. Ακόμη, για τα θέματα που γράφει εμπνέεται από ανθρώπους χαρούμενους, ταλαντούχους, ανεπιτήδευτους, που αντανακλούν εσωτερική ομορφιά, αισιοδοξία και είναι όσο πιο απλοί και down to earth γίνεται. Την βρίσκεται όπου σας πάει καλύτερα, στο elforelegantlife, στο tumblr, στο instagram  ή μέσα από την “elegant life” στήλη της στην Athens Voice.

PicMonkey Collage

1. Μαζί με τον πρωινό μου καφέ η χαρά μου είναι να ανοίγω το Instagram και να κάνω scroll, scroll.. Με εμπνέει σε στυλ καθημερινά η Natalia Gotsii αλλά και σε θέματα ομορφιάς μόλις ανακάλυψα το heaven_scent_eger.

2. O Φεβρουάριος είναι πάντα μία καλή ιδέα για ταξίδια. Το airbnb.com είναι επίσης μία καταπληκτική ιδέα για να μην σπαταλήσετε τα ευρώ σας άσκοπα σε απρόσωπα ξενοδοχεία. Βρήκα αυτό το ονειρεμένο διαμέρισμα στο κέντρο του Παρισιού με 75 ευρώ το βράδυ.! Καθόλου άσχημα θα έλεγα..!

3. T- Greeks: Περήφανοι που είμαστε Έλληνες τώρα θα το διαδίδουμε και μέσα από το ντύσιμο μας. Μία φρεσκότατη άφιξη στο χώρο της μόδας αλλά και μία ιδιοφυής ιδέα που γεννήθηκε από τη Ραφαέλα Τόρρες. Ζωγραφισμένα illustration λευκά t-shirts με ελληνικότατη fun θεματολογία. Ο γαλάζιο αχινός και το γιαούρτι με μέλι είναι οι δικές μου μανίες.!

4. O ταλαντούχος και νεότατος σχεδιαστής Anthony Vaccarello μετά τα ηνία του οίκου Versus παίρνει τη σκυτάλη από τη Donatella καθώς η ίδια τον χρήζει head καλλιτεχνικό διευθυντή του παντοδύναμου italian house Versace. Περιμένω με τρελή ανυπομονησία να δω τη πολυαναμόμενη πρώτη του συλλογή!

5. Τραττορία-Osteria του Mikelle στην Άνοιξη: Είναι ότι καλύτερο συμβαίνει στη πόλη αυτή τη στιγμή για pasta. Οργασμός ιταλικών γεύσεων και παραδοσιακών μεσογειακών πρώτων υλών που συνοδεύονται από σπιτικό ωραιότατο Casa di Vino σε κόκκινο ή λευκό. Στα plus oι φανταστικές τιμές που σε εντυπωσιάζουν βασικά δεν το πιστεύεις όταν έρχεται η ώρα του λογαριασμού..! Λεωφ. Μαραθώνος 61, Άνοιξη

6. Bath- redecoration: Καταπληκτική ιδέα αν ανοίγετε σπίτι ή θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας. Στολισμένες χρωματιστές πορσελάνες ικανές μεταμορφώσουν πλήρως ακόμη και ένα πολύ απλό και μικρό κατάλευκο wc.

7. Είναι μεγάλος έρωτας και εκείνος αλλά και το άρωμα του.. Latest αρωματική λατρεία αυτή της Christian Dior, Βοis D’Argent.

8. Αν είχα να ξοδέψω όλα μου τα λεφτά, μισθό, περιουσία whatever θα επένδυα μόνο στα spectacular κομμάτια του Nikos Koulis. Είναι απίστευτο ταλέντο και ιδιαίτερα διορατικός και χαρισματικός designer.

9. To ωραιότερο flagship store! Αυτό της Ελληνίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Ileanas Makri στο Κολωνάκι που αφού κατέκτησε τις μεγαλύτερες πολυτελής αγορές σε όλο το κόσμο μεταξύ αυτών το Net-a-Porter,το Βarney’s και το Lyst επέστρεψε στη βάση της ανοίγοντας ένα θεϊκό κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας. Από όλες τις απόψεις divine καθώς το design, στήσιμο και τα κοσμήματα αποτελούν πηγή έμπνευσης αλλά και must visit για όποιον βρεθεί στην Πατριάρχου Ιωακείμ.

10. Τρελαίνομαι για το λευκό σε όλες του τις εκφάνσεις,oπότε έπαθα ένα ψιλο-αμόκ και με αυτό το pre-fall σύνολο του οίκου Alexander McQ.

IMG_2162