Στα τέσσερα επεισόδια του Saladverse έχουμε δει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Σάββα Πούμπουρα, τη Madame Ginger και την Bubbles & Avocados, τον Χριστόφορο Πέσκια και τον Χρόνη Δαμαλά, τον Μάνο Δημητρούλη και την Άντζελα Σπανού να συζητούν γύρω από από την ιστορία της σαλάτας, τους τύπους διατροφών, τις σαλάτες & συνδυασμούς, το no food waste και να κλείνουν το επεισόδιο με μια συνταγή σαλάτας.

Η Αργυρώ και ο Σάββας έπιασαν από την αρχή την ιστορία της σαλάτας και μετά έφτιαξαν μία σαλάτα cobb. Η Madame Ginger με τη Κατερίνα του Bubbles & Avocados καταπιάνονται σε μία συζήτηση που μας αφορά όλους: πως να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων. Την ίδια ώρα ετοιμάζουν μία απολαυστική σαλάτα με όσα έχουν μείνει στο ψυγείο μας και μας κάνουν κομποστοποίηση τα υπολείμματα.

Ο Χριστόφορος και ο Χρόνης συμμετέχουν σε ένα απόλυτα feel good video με το αχτύπητο χιούμορ τους και καταλήγουν να “Ντύσουν” μία σαλάτα αφού πρώτα συζητήσουν για τα dressings, και δώσουν tips για το σωστό dressing διαφωνώντας αν τα φρούτα ταιριάζουν με τη σαλάτα. Τέλος, η Άντζελα και ο Μάνος, οι επιστήμονες της διατροφής αναφέρονται στα είδη διατροφών που υπάρχουν (veganvegetarian κλπ), και στην συνέχεια φτιάχνουν μία ωμοφαγική και μία vegetarian συνταγή.

Τέσσερα επεισόδια, οκτώ συμμετέχοντες, πολλές σαλάτες, χρήσιμα tips, χιούμορ και συμβουλές διατροφής. Αυτό είναι το Saladverse. Ο μαγικός κόσμος της σαλάτας, που είναι γεμάτος υγεία, βιταμίνες, γεύση, δημιουργικότητα, υπέροχους ανθρώπους, νοστιμιά και πολλές φρέσκες σαλάτες.

Από τον Φρεσκούλη, ο οποίος είναι αποφασισμένος να μας θυμίσει αυτό που ήδη γνωρίζουμε: ότι η σαλάτα και το σύμπαν της έχουν μόνο ενδιαφέρον.

Saladverse by Freskoulis: Η ιστορία της σαλάτας με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου & τον Σάββα Πούμπουρα

Στο πρώτο επεισόδιο, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο Σάββας Πούμπουρας καλεσμένοι του Φρεσκούλη συζητάνε με ένα φρέσκο και απολαυστικό τρόπο για την ιστορία της σαλάτας και μας ετοιμάζουν φυσικά μια συνταγή για σαλάτα cobb!

Saladverse by Freskoulis: No Food Waste με Madame Ginger και Bubbles & Avocados

Στο δεύτερο επεισόδιο, η Μadame Ginger και η Bubbles & Avocados (Κατερίνα Νανοπούλου) καλεσμένοι του Φρεσκούλη συζητάνε για την κομποστοποίηση, το No Food Waste, μοιράζονται μαζί μας tips για την αποφυγή του και φυσικά ετοιμάζουν μια νόστιμη συνταγή!

Saladverse by Freskoulis: Dress your Salad με τον Χριστόφορος Πέσκιας και τον Χρόνη Δαμαλά

Στο τρίτο επεισόδιο, ο Χριστόφορος Πέσκιας και ο Χρόνης Δαμαλάς συζητάνε με τον χαρακτηριστικό χιουμοριστικό τους τρόπο, για τo πως ντύνουμε τις σαλάτες. Φυσικά στο τέλος μας ετοιμάζουν απολαυστικές συνταγές για σαλάτες με προϊόντα Φρεσκούλης.

Saladverse by Freskoulis: Περί διατροφών με Μάνο Δημητρούλη & Άντζελα Σπανού

Σε αυτό το τέταρτο επεισόδιο, καλεσμένοι του Φρεσκούλη είναι η Παθολόγος με μετεκπαίδευση στην κλινική διατροφή Άντζελα Σπανού, γνωστή και ως Puremomentum και ο Κλινικός Διαιτολόγος Μάνος Δημητρούλης, γνωστός και ως Dietstories. Με τον δικό τους απλό τρόπο, μας εξηγούν για τα είδη διατροφής και φυσικά ετοιμάζουν μια ωμοφαγική και μία vegetarian συνταγή.