Τον περασμένο μήνα, ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε ότι κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την υποκριτική — κάτι που είναι κατανοητό, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι χαρήκαμε κιόλας.

Με συνέντευξη που έδωσε στο LinkedIn News και στον Jessi Hempel, ο ηθοποιός αποκάλυψε τις σκέψεις του πίσω από την απόφαση του αυτή, που δεν είναι μόνο για επαγγελματικούς λόγους.

«Δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο με τα παιδιά μου», εξήγησε ο 45χρονος ηθοποιός. «Πηγαίνουν στο σχολείο και εγώ κατά τη διάρκεια της ημέρας δουλεύω στην [εταιρία τεχνολογίας διαφημίσεων] MNTN και τη Maximum Effort. Όταν γυρίζω μια ταινία, πολλές φορές βρίσκομαι στην Ευρώπη. Είμαι μακριά τους. Είναι απίστευτα πολλές ώρες. Υπάρχει μια απαίτηση να είμαι εκεί (στο σετ) όλη την ώρα – όχι μόνο επειδή παίζω, αλλά γενικά κάνω παραγωγή και γράφω στις ταινίες μου», προσθέτοντας:

«Επομένως, το να επιτρέψω στον εαυτό μου να απομακρυνθώ αυτή τη στιγμή, είναι μια τέλεια ευκαιρία. Όχι μόνο για την οικογένειά μου, αλλά και για να αφιερώσω χρόνο στις (εταιρείες) MNTN και Maximum Effort» ενώ τόνισε ότι όταν μεγαλώνεις νέος παιδιά, ο χρόνος «απλά φεύγει».

«To lifestyle μας και οι δουλειές που κάνουμε είναι λίγο σαν Απόκριες», λέει για τα διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα της ζωής ενός ηθοποιού.

«Εγώ, θέλω απλώς να ζω σαν κανονικός άνθρωπος», συνεχίζει. «Θέλω τα παιδιά μου να έχουν ένα όσο το δυνατόν κανονικό πρόγραμμα. Για πολλά χρόνια, όταν η γυναίκα μου η Blake Lively, γύριζε μια ταινία, δεν θα έκανα εγώ κινηματογράφο. Θα ήμουν με τα παιδιά και το αντίστροφο. Έτσι κάναμε ένα είδος συναλλαγής. Ποτέ δεν δουλέψαμε ταυτόχρονα, αλλά πάντα ήμασταν μακριά ο ένας από τον άλλο. Έτσι, μας έλειπαν και τα παιδιά.”

Τώρα που τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο, ο Ryan Reynolds λέει ότι είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στα τακτικά τους και σταθερά προγράμματα.

“Μου αρέσει πολύ να είμαι παρών. Μου αρέσει να τις πηγαίνω στο σχολείο το πρωί. Μου αρέσει να κάνουμε πράγματα μαζί».

Εντάξει Ryan, κάνε το διάλειμμα σου, αλλά μην το αργήσεις πολύ!