Το γαλλικό μανικιούρ είναι το πιο κλασικό στιλ νυχιών εδώ και χρόνια, με τη δεκαετία των ’90s να αποτελεί must για πολλές γυναίκες στα ραντεβού τους με τις nail artists. 

Επίσης το γαλλικό προτιμάται από πολλές νύφες, αλλά και σε αρκετές θέσεις εργασίας όπως για παράδειγμα σε πολλές αεροπορικές εταιρίες, ως κλασική επιλογή. Το ροζ ombré είναι μία καινούργια, ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι ιδανικό για μακριά νύχια, μιας και το σβήσιμο των χρωμάτων διακρίνεται καλύτερα, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και για κοντά.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν, μερικές ροζ υπέροχες ombré ιδέες για να πεισθείς και μόνη σου να το δοκιμάσεις.

#1 Τα σκούρα ροζ ombré

Αυτά τα κοντά νύχια με ροζ ombré διαθέτουν μια ελαφρώς πιο σκούρα ρόδινη απόχρωση, που μοιάζει λίγο πιο φυσικό από ένα κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Για να το δημιουργήσεις, πρόσθεσε μια σταγόνα ανοιχτό ροζ βερνίκι δίπλα στο ελαφρώς πιο σκούρο σε μια πλάκα – βεβαιώσου ότι τα άκρα τους ενώνονται. Χρησιμοποίησε ένα μικρό σφουγγάρι για να πάρεις το χρώμα και να το βάλεις στα καθαρά νύχια σου, παίρνοντας νέα μίξη για κάθε νύχι.

#2 Ανεστραμμένα ροζ ombré νύχια

Αποτελεί την αντεστραμμένη έκδοση του παραπάνω σχεδίου, με την σκουρότερη απόχρωση να βρίσκεται στο πάνω μέρος του νυχιού.

#3 Ροζ-lime ombré νύχια

https://www.instagram.com/p/Bxdvu9dHFDt/?utm_source=ig_embed

Στο ροζ ombre δεν σημαίνει ότι τα νύχια πρέπει να καταλήγουν πάντα στο λευκό. Μπορείς να «παίξεις» με ένα βερνίκι σε lime ή γαλάζια απόχρωση, για να σβήνει το ροζ.

#4 Dewy ροζ ombré νύχια

Μερικά νύχια είναι γυαλιστερά, μερικά είναι ματ. Αυτά τα νύχια, ωστόσο, καταφέρνουν να φαίνονται dewy. Το ροζ ombre βγαίνει ως ελαφρώς ημιδιαφανές, όπως και ένα πολύ γυαλιστερό δέρμα.

#5 Ροζ ombré νύχια με χρώματα του ουράνιου τόξου

https://www.instagram.com/p/ByF6v5VnIJz/?utm_source=ig_embed

Να μια ωραία ιδέα, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις χρώμα, αλλά να κρατήσεις το ροζ όμπρε σαν βάση.

#6 Holographic ροζ ombré

Οι holographic αποχρώσεις δίνουν μια μοναδική λάμψη και ένα υπέροχο εφέ στο φως. Αν δεν έχεις την ειδική σκόνη, απευθύνσου στην nail artist σου και είσαι έτοιμη! Στο δεύτερο σχέδιο, συνδυάζεται με ροζ ματ όμπρε στα περισσότερα δάχτυλα.

#7 Περλέ ροζ ombré νύχια

Ναι! Το ροζ ombre μπορεί να περιλαμβάνει και περλέ εφέ, γιατί ως γνωστόν τα ’90s τα μνημονεύουμε συχνά. Δοκίμασε το σε νύχια σχήματος ballerina και θα μας θυμηθείς.

#8 Γκλίτερ ροζ ombré νύχια

Γιατί πέρα από τις φαν του περλέ εφέ, υπάρχουν και αυτές του glitter.