Στην πλατφόρμα του Netflix οι ρομαντικές κωμωδίες είναι κάτι σαν το παλιό, καλό κρασί. Καινούργιες αλλά και πιο παλιά flicks που μπορεί να έχεις ξαναδεί, το ελληνικό Netflix έχει σίγουρα δεκαπέντε ανάλαφρες ταινίες. Για τα μεσημέρια του σαββατοκύριακου που θες να δεις κάτι με ένα παγωμένο αναψυκτικό και air condition ή τα βράδια μέσα στην εβδομάδα που το ζητούμενό σου είναι μία ταινία που θα σε κάνει να χαμογελάσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις 15 ρομαντικές κομεντί που εμείς θα βλέπαμε ξανά και ξανά ευχαρίστως.

1. Irreplaceable You

Όταν μία νέα γυναίκα, η Abbie, μαθαίνει πως έχει καρκίνο, αποφασίζει να βρει έναν καινούργιο έρωτα στον παιδικό φίλο και πλέον αρραβωνιαστικό της, Sam.

2. Ibiza (Love Drunk)

Δύο φίλες αποφασίζουν να ακολουθήσουν την κολλητή τους σε ένα επαγγελματικό της ταξίδι στη Βαρκελώνη. Τι γίνεται όμως όταν αφήνει το επαγγελματικό ταξίδι με σκοπό να κυνηγήσει έναν Dj;

3. Happy Anniversary

Ένα αρκετά ιδιόμορφο ζευγάρι, ανήμερα της επετείου των τριών χρόνων που μετρά η σχέση τους, αποφασίζουν να ξανασκεφτούν την πορεία της.

4. The Incredible Jessica James

Στη Νέα Υόρκη, μία νεαρή θεατρική συγγραφέας προσπαθεί να αφήσει πίσω της έναν πρόσφατο και άσχημο χωρισμό αναπτύσσοντας σχέση με έναν επίσης πρόσφατα χωρισμένο άνδρα.

5. Set It Up

Δύο κακοπληρωμένοι εργαζόμενοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να φέρουν κοντά τα αφεντικά τους και έτσι να γλυτώσουν από εκείνους. 6. Someone Great : Όταν της έρχεται η δουλειά των ονείρων της, το αγόρι της τη χωρίζει. Τότε η Jenny, αποφασίζει να βγει με τις δύο καλύτερες φίλες της για ένα τελευταίο night out στη Νέα Υόρκη.

7. Dumplin’

Η έφηβη Willowdean θέλοντας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση, δηλώνει συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς τον οποίο και παρουσιάζει η μητέρα της.

8. Ali’s Wedding

Ο Ali είναι μουσουλμάνος, γιος κληρικού. Ο Ali, αγαπάει άλλη γυναίκα από αυτή που του υποδεικνύουν από το τζαμί. Η οικογένεια του θέλει να γίνει γιατρός, εκείνος όμως όχι. Έχει ταλέντο στη μουσική.

9. Our Soul at Night

Ένας χήρος και μία χήρα. Γείτονες εδώ και πολλά χρόνια, μία μέρα αποφασίζουν να κοιμηθούν μαζί διώχνοντας έτσι ο καθένας τη μοναξιά του.

10. Always Be My Maybe

Όλοι ήξεραν πως αυτοί οι δύο θα κατέληγαν μαζί, εκτός από αυτούς τους δύο. Η Sasha και ο Marcus έρχονται κοντά μετά από 15 χρόνια.

11. Tramps

Δύο νέοι, άγνωστοι μεταξύ τους, έρχονται αντιμέτωποι με μία παράξενη υπόθεση. Οι δύο νέοι ερωτεύονται μετά από μία επεισοδιακή νύχτα.

12. Alex Strangelove

Λίγο πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή με την κοπέλα του, ο Alex γνωρίζει έναν νεαρό που τον κάνει να αμφισβητήσει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

13. To All the Boys I’ve Loved Before

Μία έφηβη κοπέλα, αποφασίζει να κάνει μία ψεύτικη σχέση έτσι ώστε να αποδείξει σε κάποιον, πως δεν τρέφει αισθήματα για αυτόν. Μέχρι που ερωτεύεται το ψεύτικο αγόρι της.

14. Murder Mystery

Ένας αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη, πηγαίνει διακοπές στην Ευρώπη με τη γυναίκα του με σκοπό να αναζωογονήσουν τη σχέση τους. Και όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που οι δυο τους παγιδεύονται σε μία περίεργη υπόθεση.

15. The Last Summer

Λίγο πριν περάσουν στην ενήλικη ζωή και στο πανεπιστήμιο, μία παρέα φίλων περνά μαζί το καλοκαίρι, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με νέες σχέσεις επανεξετάζοντας τις παλιές.