Ρολα τορτιγιας με λιαστη ντοματα και βασιλικο

ΥΛΙΚΑ
  • 220γρ. (περίπου) τυρί κρέμα, κατά προτίμηση φυτική
  • ½ φλ. (150γρ.) λιαστές τομάτες χωρίς λάδι
  • 45-50 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
  • 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • Λίγο θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 2 μεγάλες τορτίγιες
  • 24 περίπου φύλλα φρέσκο βασιλικό
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
  • Τοποθετούμε όλα τα υλικά –εκτός από το βασιλικό- σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
  • Απλώνουμε το μείγμα πάνω σε κάθε τορτίγια και στο μισό κομμάτι της τοποθετούμε 10-12 φύλλα βασιλικού.
  • Έπειτα τυλίγουμε την κάθε τορτίγια ξεκινώντας από την πλευρά που βάλαμε το βασιλικό.
  • Τέλος κόβουμε σε μικρά ρολά (περίπου 20-22 κομμάτια). Σερβίρουμε αμέσως ή τοποθετούμε τα ρολά στο ψυγείο. Μπορούν να διατηρηθούν για 2-3 μέρες. Καλή απόλαυση!
Recipe & Photo: Minimalist Baker
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.