Ακόμα κι αν δεν είσαι στη φάση που θέλεις να αλλάξεις το σπίτι σου ή αν το budget που διαθέτεις είναι πολύ περιορισμένο, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Και τι καλύτερο από μερικούς Instagram λογαριασμούς διακόσμησης για να έχεις να χαζεύεις. Ο καθένας έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό, όμως είναι σίγουρο ότι συνολικά και οι έξι θα ανοίξουν έναν νέο δρόμο στην αισθητική σου!

@myscandinavianhome 

1

Αν το Σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης είναι το αγαπημένο σου, τότε σίγουρα θα λατρέψεις αυτόν τον λογαριασμό. Η δημιουργός του ομώνυμου blog σου δίνει έμπνευση μέσα από το λιτό σκανδιναβικό στυλ, τις καθαρές γραμμές, τους λευκούς τοίχους και τα ιδιαίτερα art κομμάτια.

@contemporary_life 

2

Τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends για το 2017. Μέσα από τον λογαριασμό της Melia, του κοριτσιού από τη Σουηδία που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, μπορείς να κλέψεις ιδέες για το πως να εντάξεις με μεγάλη επιτυχία αυτό το trend και στο δικό σου σπίτι.

@thejungalow3

To boho style στα καλύτερά του! Ένας λογαριασμός από την Justina Blakeney, της γνωστής σχεδιάστριας και εικαστικού από τη Νέα Υόρκη. Η Justina ειδικεύεται στην boho διακόσμηση και ο λογαριασμός της δεν μπορεί παρά να αποτελεί πηγή έμπνευσής. Και φυσικά όπως λέει και ο τίτλος του λογαριασμού της η αδυναμία της στα φυτά φαίνεται σε κάθε post.

@pencilandpaperco 

4

H Gen και ο Benjamin είναι το σχεδιαστικό δίδυμο πίσω από το brand Pencil and Paper Co. Ζευγάρι στη ζωή και στη δουλειά, δημιουργούν πολυτελείς χώρους με έντονα glamorous στοιχεία. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχουν συνεργαστεί με αρκετούς celebrities. Ο πολύχρωμος και γεμάτος ιδέες λογαριασμός τους σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή.

@jennykomenda 

5

 Η Jenny Komenda είναι αμερικανίδα διακοσμήτρια που λατρεύει το blogging. Από το 2007 μοιράζεται με τους followers της ιδέες διακόσμησης, τα αγαπημένα της προϊόντα και τα δικά της projects. Ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα περιοδικά διακόσμησης. Το στυλ της μοναδικό και πολύχρωμο, και αξίζει να την ακολουθήσεις.

 @simplygrove 

6

Πίσω από αυτόν τον λογαριασμό βρίσκεται η γνωστή interior stylist Kristen Grove και η ομάδα της. Η Kristen από πολύ μικρή εκδήλωσε την αγάπη της για το design και σήμερα δηλώνει την προτίμησή της σε χώρους λιτούς με ξεχωριστή όμως αισθητική. Αγαπάει τους γήινους τόνους ενώ τα posts της δεν μπορεί παρά να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης.

www.luthers.gr  /  www.facebook.com.luthers.gr  /  instagram: luthers.gr