Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να αντιμετωπίζεις ένα χωρισμό είναι μια διαδικασία δύσκολη και από αυτές που σε αλλάζουν.

Η διαχείριση ενός χωρισμού είναι διαφορετική για κάθε άτομο. Άλλοι προτιμούν να περάσουν ένα διάστημα μόνοι, να ξανασκεφτούν τη σχέση, να δουν τα λάθη τους, να πενθήσουν. Άλλοι πάλι είναι έτοιμοι για το rebound. Θεωρούν πως μόνο με ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον θα θεραπευθούν οι πληγές τους, κατά το “ο έρωτας με έρωτα περνάει”.

Τα παρακάτω ζώδια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Μπαίνουν σε rebound σχέσεις γρήγορα μετά το χωρισμό, γιατί επανέρχονται από το heartbreak με μεγαλύτερη ευκολία.

Κριός: Έχει την τάση να ερωτεύεται με την πρώτη ματιά

Όταν ένας Κριός γνωρίζει κάποιον με τον οποίο επικοινωνεί, το αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή. Με κυβερνήτη τον Άρη, έχει ένστικτο σε ό,τι έχει να κάνει με την έλξη του από κάποιον. Κινείται σε γρήγορους ρυθμούς από τη φύση του και παθιάζεται με όλη του την καρδιά. Έτσι, ένας Κριός μπορεί εύκολα να μπει σε μια νέα σχέση αν γνωρίσει κάποιον ακόμα και άμεσα μετά το χωρισμό του. Βιάζεται να γνωρίσει τον πραγματικό έρωτα, οπότε γιατί να περιμένει;

Δίδυμοι: Απλά βιάζονται να βρουν κάτι καινούργιο

Ξέρεις τώρα πώς είναι οι Δίδυμοι. Βαριούνται μετά από λίγο καιρό. Φταίει το ότι λατρεύουν το συναίσθημα ενός καινούργιου και συναρπαστικού πράγματος. Σου λέει κάτι αυτό το feeling των πεταλούδων στο στομάχι όταν σου αρέσει κάποιος και διανύετε τα πρώτα στάδια του έρωτα; Ο Δίδυμος δεν το χορταίνει αυτό το συναίσθημα, οπότε όταν η προηγούμενη σχέση του βαλτώσει και φτάσει στο τέλος της, δε θα ντραπεί να παραδεχτεί ότι προσπαθεί να ερωτευτεί ξανά.

Ζυγός: Απλά λατρεύουν να είναι σε σχέση

Οι Ζυγοί αγαπούν να βρίσκονται σε σχέσεις. Συγκεκριμένα, λατρεύουν τη συντροφικότητα κάθε είδους. Δεν είναι απίθανο για ένα Ζυγό να έχει προσδιορίσει κάποιον ως καλύτερο φίλο, επαγγελματικό σύντροφο, σύντροφο στο διάβασμα, αγαπημένο αδερφό. Και με τις σχέσεις του δε λειτουργεί διαφορετικά. Θέλει απλά να βρει το soulmate του και, μεταξύ μας, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό. Γενικά, δεν του αρέσει να μένει single για πολύ. Έτσι αν μόλις έχει χωρίσει, ήδη έχει βάλει τον επόμενο στο ραντάρ.

Ιχθύς: Πιστεύουν ότι ο ρομαντισμός είναι το αντίδοτο στον πόνο

Όντας ευαίσθητος και συναισθηματικός, ο Ιχθύς παίρνει τους χωρισμούς βαριά. Έχουν πολύ αγάπη να δώσουν και όταν αυτή απορρίπτεται ή πηγαίνει στράφι με έναν χωρισμό, ίσως να δυσκολευτούν να δουν τι θα κάνουν. Ευτυχώς οι Ιχθύες μπορούν να βρουν το καλό σε κάθε κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι δε χάνουν την επαφή τους με τη ρομαντική πλευρά της ζωής λόγω του χωρισμού. Όσο και αν τους βασανίζει το heartbreak, είναι πρόθυμοι να ξαναδοκιμάσουν τον εαυτό τους στον έρωτα.


featured image: Thought Catalog