Σε γενικές γραμμές, κάθε αρχή, είτε του νέου έτους είτε απλώς ενός νέου μήνα, εγω το βλέπω σαν ένα restart για θέσω νέους στόχους. Με έναν μοναδικό τρόπο “ανθίζουμε” κι ανοίγουμε τα παράθυρά μας προς τον έξω κόσμο. Ο χειμώνας ήταν δύσκολος αλλά την ίδια στιγμή αρκετά εποικοδομητικός. Επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές αλλαγές ζυμώθηκαν μέσα από το έντονο κρύο και την γλυκιά ζεστασιά του σπιτιού. Η ζύμωση αυτή όμως έφερε αποτέλεσμα. Σαν ένας μικρός φοίνικας λοιπόν κι εγώ, ετοιμάζομαι για την νέα ανοιξιάτικη σεζόν.

Κόντρα στα σημεία των καιρών, αποφάσισα να αναλάβω εξ’ ολοκλήρου το Art Nouveau και να δημιουργήσω ένα showroom στο κέντρο της Αθήνας με ιδιαίτερης αισθητικής έπιπλα, παίρνοντας τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης. Με άφθονο ενθουσιασμό κι αγάπη, ωστόσο πατώντας στη γη, η δική μου Άνοιξη φαντάζει ιδανική.

Η δουλειά όμως, δεν είναι το παν. Εξίσου σημαντικοί είναι κι οι άνθρωποι δίπλα μας, εκείνοι που μας αγαπούν και μας νοιάζονται πραγματικά. Οι φίλοι, η οικογένεια μας, οι άνθρωποι μας. Με αυτούς λοιπόν, μοιράζομαι τη ζωή. Ανακαλύπτοντας κάθε φορά μια νέα γεύση, μια νέα εικόνα, μια νέα μυρωδιά, έναν νέο ήχο.

Προτείνω λοιπόν, να κάνετε αυτό που θα κάνω κι εγώ, ξεκινώντας απ’ αυτόν τον μήνα:

  1. Θέλω να περπατήσω στη πόλη, να την ανακαλύψω.
  2. Θέλω να δοκιμάσω νέες γεύσεις, νέες κουζίνες.
  3. Θέλω σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο να φεύγω εκτός Αθηνών, να γεμίζει το μυαλό μου με διαφορετικές εικόνες.
  4. Θέλω το σπίτι μου να μυρίζει λουλούδια κι αρωματικά κεριά.
  5. Θέλω να ακούσω διαφορετική μουσική απ’ οτι άκουγα μέχρι τώρα, να επισκεφθώ μουσικές σκηνές που υπό άλλες συνθήκες δεν θα τις προτιμούσα.
  6. Θέλω, θέλω, θέλω … Παρόλ’ αυτά για να κάνω όλα τα παραπάνω, χρειάζεται να είμαι καλά. Σωματικά και ψυχικά.
Γι’ αυτό δώστε κι εσείς βάση στον εαυτό σας. Ακούστε τον και τροφοδοτήστε τον σωστά. Με λίγη παραπάνω αγάπη κι ευαισθησία.