Είμαι η Αθανασία Μπακιρλή και είμαι blogger στο www.getalocalife.blogspot.gr.Απόφοιτος της ελληνικής Φιλολογίας με αδυναμία στη γυμναστική, στα εκκεντρικά ρούχα και στο serial writing καθώς μπορώ να γράφω ώρες και να ξεχνιέμαι ανάμεσα σε λίστες, τετράδια και λευκές κόλλες έτοιμες για γράψιμο ( είμαι λάτρης των κλασσικών μεθόδων).

readerslistcollage copy

Οι λογοτεχνικές μου εμμονές είναι η Αλκυόνη Παπαδάκη και η Αγκάθα Κρίστι  (και ναι συνδυάζω και βουνό και θάλασσα)

Τα πράγματα που θέλω για τον Οκτώβριο

Ελπίζω ο Νοέμβρης να φέρει ηρεμία και σταθερότητα γιατί πάντα το φθινόπωρο στρώνει το δρόμο για την υπόλοιπη χρονιά. Βέβαια απαραίτητα για τον Οκτώβριο είναι επίσης ένα boyfriend jean,  ένα ζευγάρι slip on sneakers και ένα κραγιόν σε μπορντό αποχρώσεις (must) οπότε περιμένω ένα cozy κοκτέιλ με υλικά και μη δωράκια λίγο πριν έρθει ο χειμώνας.

Αγαπημένο Βιβλίο

Ένα βιβλίο που με κέρδισε ενώ δε το περίμενα ήταν η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων του Lewis Carroll. Ένα παραμύθι με προεκτάσεις σουρεαλιστικές που σου μένει στο μυαλό σαν να μπήκες κι εσύ «into the rabbit’s hole».(Χρειάζεται και λίγη δημιουργική τρέλα στη ζωή μας)

Αγαπημένο φαγητό

Λατρεύω το καλό φαγητό με αδυναμία στα φαγητά «της μαμάς». Το αγαπημένο μου είναι τα γεμιστά τα οποία θα μπορούσα να τα χαρακτηρίσω και «εθισμό». Μπορεί να είναι καλοκαιρινό φαγητό κατά βάση αλλά δεν κάνω «διακρίσεις», μπορώ να του φερθώ με αγάπη όλη τη χρονιά.

Αγαπημένη ταινία

H ταινία που μου αρέσει να βλέπω ξανά και ξανά όταν είμαι σε cine διάθεση είναι η ταινία «Γκάντι». Με επηρέασε ιδιαίτερα η προσωπικότητα του Γκάντι και νομίζω πως μέσα από την ταινία αυτή μπορούμε να πάρουμε μαθήματα ζωής για το τι έχει ουσιαστικά σημασία και πόσο σημαντικός είναι ο αυτοέλεγχος και η αξιοπρέπεια.

Αγαπημένο ζευγάρι παπούτσια.

Είμαι shoe lover με αδυναμία στα εκκεντρικά σχέδια. Αγαπημένες μου είναι οι γόβες στιλέτο που μπορεί να μη τις φοράω πολύ συχνά αλλά τις θαυμάζω πάντα σαν ένα υπέροχο έργο τέχνης. Τις έχω συνδυάσει πάντα στο μυαλό μου με την πιο sexy εκδοχή της γυναίκας και πιστεύω στην κομψή θηλυκότητα με κομμάτια-κλειδιά.

Εικαστικό: Μαίρη Μάτσακα