Αναρωτιέσαι αν θα είσαι μια ήρεμη και ψύχραιμη νύφη ή ανήσυχη και αγχωτική; Το ζώδιό σου θα σου δώσει μια ιδέα.

Παρθένος: Η οργανωτική

Με οργανωτικές ικανότητες επιπέδου επαγγελματία εκ φυσικού της, η νύφη Παρθένος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η «τέλεια νύφη». Ενώ μοιάζει να τα καταφέρνει μόνη της, στις κρίσεις αναποφασιστικότητάς της θα μπορούσε να τη βοηθήσει ένας wedding planner. Ιδανική περίοδος για την τελετή είναι το φθινόπωρο, αλλά όχι με ανάδρομο Ερμή.

Λέων: Η μεγαλοπρεπής

Οι καλεσμένοι στο γάμο μιας Λιονταρίνας θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό, αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος της. Από το φόρεμα, τη διάθεση της ημέρας, την τελετή και τη δεξίωση, όλα θα γυρίζουν γύρω από εκείνη (κυρίως) και τον σύντροφό της. Θα έχει προνοήσει για όλα προκειμένου όλοι να περάσουν όμορφα και να μιλάνε για το γάμο της για καιρό.

Σκορπιός: Η εσωστρεφής

Δεν αγαπά την προβολή, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήσει την ημέρα του γάμου της στην τύχη. Απλά η προσοχή της θα επικεντρωθεί σε αυτό που έχει σημασία, την αγάπη μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της. Θα χαρεί πολύ το bachelorette πάρτι της, αλλά την ημέρα του γάμου της θα επιλέξει το μυστήριο να είναι η πιο σημαντική στιγμή της ημέρας, ιδανικά δίπλα σε μια λίμνη, ένα ποτάμι ή τη θάλασσα.

Ταύρος: Η λεπτολόγος

Το ζώδιο του Ταύρου σιχαίνεται το αίσθημα της βιασύνης, γι’ αυτό χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για την οργάνωση του γάμου της από το κανονικό. Καλό θα είναι ο wedding planner που θα επιλέξει να είναι υπομονετικός και ευγενικός. Λατρεύει την απλότητα, όπως μια απλή τελετή με ιδιαίτερη όμως διακόσμηση και με gourmet μενού, πάντα χωρίς να ξεφεύγει από την παράδοση.

Ζυγός: Η ρομαντική

Λατρεύει τη συντροφικότητα και έτσι ο γάμος της θα είναι η στιγμή της. Ακριβώς επειδή είναι ρομαντική, η τελετή και η δεξίωση θα έχουν ρομαντικό χαρακτήρα, όπως και η όλη διάθεση. Διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις, μουσική ευχάριστη, αλλά χαλαρωτική. Ακόμη και η λίστα γάμου μπορεί να είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Δίδυμος: Η λεπτολόγος

Με κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, η νύφη Δίδυμος θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στις επικοινωνιακές πτυχές του γάμου της. Θα ασχοληθεί με τις προσκλήσεις, τη γραμματοσειρά, τις λέξεις, το χαρτί αλλά και κάθε λεπτομέρεια από τα κουφέτα και το ποτό υποδοχής μέχρι το πού θα καθίσει ο κάθε καλεσμένος, αλλά και τη μουσική.

Κριός: Η τολμηρή

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι γυναίκες Κριοί, είναι συνήθως τολμηρές, περιπετειώδεις αλλά την ίδια στιγμή αγαπούν τον εαυτό τους, γι’ αυτό δε θα δίσταζαν να βιώσουν μια δυνατή εμπειρία, όπως ελεύθερη πτώση, ακόμη και λίγες ώρες πριν το γάμο. Σίγουρα η τελετή δε θα είναι παραδοσιακή και ο χαρακτήρας του όλου γάμου δε θα αφήσει κανέναν καλεσμένο αδιάφορο.

Καρκίνος: Η απλή

Ένας γάμος στην αυλή του πατρικού της σπιτιού θα ήταν ιδανικός για μια νύφη Καρκίνο. Πολύ πιθανό εκείνη, η μητέρα, ίσως και η πεθερά, να έφτιαχναν και τα φαγητά για τους καλεσμένους. Επίσης ο γάμος σε ένα νησί με λίγους καλεσμένους θα ήταν το όνειρό της. Πιστή στην παράδοση, θα έχει μαζί της κάτι παλιό (κατά προτίμηση της γιαγιά της για να την τιμήσει), κάτι καινούριο, κάτι μπλε και κάτι δανεικό.

Ιχθύες: Η ονειρική

Σίγουρα ο γάμος μιας Ιχθύος θα είναι κοντά στο νερό, θάλασσα ή κάτι αντίστοιχο. Μια νύφη Ιχθύς, όμως, περιορίζεται στη σκέψη και αφήνει τις πράξεις σε άλλους, οπότε καλό θα ήταν να προσλάβει κάποιον wedding planner προκειμένου να υλοποιήσει όσα ονειρεύεται.

Υδροχόος: Η ανταγωνιστική

Με κυβερνήτες τον Κρόνο και τον Ουρανό, δε θα επέτρεπε με τίποτα στον εαυτό της να γίνει προβλέψιμη, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου της. Ο ιδανικός γάμος θα είναι για εκείνη ένας μεγάλος γάμος με όλους τους φίλους και γνωστούς προκειμένου να θαυμάσουν την άρτια τελετή και τις εκπλήξεις που θα επιφυλάσσονται για τους καλεσμένους.

Αιγόκερως: Η κλασική

Η νύφη Αιγόκερως θα επέλεγε να παντρευτεί εύκολα μια σημαδιακή ημέρα όπως η Πρωτοχρονιά, είναι και κοντά στα γενέθλιά της, και η ανεπιτήδευτη κομψότητα θα ήταν το χαρακτηριστικό του γάμου. Μια Αιγόκερως έχει ακριβό γούστο, αλλά όχι υπερβολικό.

Τοξότης: Η διεθνής

Οι Τοξοτίνες είναι λάτρεις της παγκόσμιας κουλτούρας, της αντίθεσης, των ταξιδιών και της εξερεύνησης. Γι’ αυτό προτιμούν τον αυθορμητισμό για την ιδιαίτερη ημέρα τους, αντί να έχουν τα πάντα προγραμματισμένα. Δε θα ήταν παράξενο ο γάμος μιας νύφης Τοξότη να οργανωθεί μέσα σε λίγες μέρες σε προορισμό του εξωτερικού που μόνο λίγοι θα μπορούν να είναι εκεί.

Δες ακόμα: Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι μπαμπάδες;


featured photo: Unsplash|Demetrius Washington