Πρόταση που καλύπτει το καλοκαίρι, το χειμώνα, τη δουλειά και ειδικές περιστάσεις. Το μπλε είναι πιο δημοφιλές από ποτέ. Με ένα φάσμα που καλύπτει από το φωτεινό μπλε, την παλ απόχρωση του και φυσικά το midnight blue που μπορεί να καλύψει όλα τα ενδεχόμενα.

Οι ερωτήσεις για το μπλε κοστούμι είναι πολλές. Να φορέσω μαύρα ή καφέ παπούτσια, να μείνω χρωματικά στις ίδιες αποχρώσεις ή θα το κάνω βαρετό, να ρισκάρω με άλλα χρώματα ή θα προκύψει κάτι αστείο; Λευκό πουκάμισο ή ροζ;

Παρακάτω θα βρεις μερικές απαντήσεις και κάμποσες εικόνες για να πάρεις ιδέες τι να κάνεις με το μπλε κοστούμι σου.

bluesuits-buy-610x381

Tι να προσέξεις πριν αγοράσεις ένα μπλε κοστούμι

Απόφυγε αποχρώσεις που δεν είναι σωστές για επαγγελματίες, όπως το baby blue ή το electric. Διάλεξε υφάσματα καλά. Απόφυγε λαμπερές συνθέσεις υφασμάτων (αυτός ο κανόνας μετράει και σε άλλες επιλογές σου) Διάλεξε ένα κοστούμι που θα ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις. Βαμβάκι και λινό είναι ιδανικό ύφασμα για καλοκαιρινά κοστούμια ενώ μαλλί και κασμίρ είναι πιο σωστά για το χειμώνα. Απόφυγε το polyester. Mε τα ιδανικά αξεσουάρ θα έχεις πετύχει ένα υπέροχο και κλασάτο look.

Aπλοί κανόνες όταν είσαι έτοιμος να φορέσεις ένα μπλε κοστούμι

Συμπλήρωσε με ένα καλό πουκάμισο σε λευκό ή ελαφρύ ροζ ή γαλάζιο πουκάμισο. Η μαύρη γραβάτα είναι πιο ασφαλή επιλογή και ακολουθούν η κόκκινη, η burgundy αλλά και η σκούρα πράσινη. Μαύρα ή καφέ παπούτσια. Τα loafers είναι εντάξει. Εαν έχεις διαλέξει ένα στενό και σχετικά κοντό, πιο σπορ κοστούμι τότε μπορείς να φορέσεις ένα polo polo shirt και sneakers. Καλή ιδέα για το καλοκαίρι.