Εάν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που διαβάζουν το ζώδιο και τον ωροσκόπο τους πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση, τότε συνέχισε να διαβάζεις. Γιατί η διακόσμηση του σπιτιού σου μπορεί να σχετίζεται και με το ζώδιό σου. Εδώ θα δεις λοιπόν το πώς πρέπει να διακοσμήσεις το σπίτι σου, με βάση το ζώδιό σου.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι ένας παραδοσιακός, αξιόπιστος και σοφός άνθρωπος. Η πρακτικότητα είναι υψίστης σημασίας στον χώρο του, για αυτό και η διακόσμηση του μοιάζει με αυτή ενός τυπικού σκανδιναβικού σπιτιού. Θα πρέπει επίσης να επενδύσει σε μια καλά οργανωμένη ντουλάπα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος αγαπά οτιδήποτε είναι μοναδικό ή πολύ διαφορετικό. Του αρέσει επίσης οτιδήποτε έχει σχέση με την τεχνολογία και είναι ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον. Το σπίτι του Υδροχόου θα πρέπει να έχει τολμηρά, μοντέρνα κομμάτια κατασκευασμένα με υλικά όπως γυαλί και ατσάλι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Ιχθύς είναι η ευαίσθητη ψυχή του ζωδιακού κύκλου. Λαχταρά ένα άνετο, χαλαρωτικό καταφύγιο όπου μπορεί να επαναφορτίσει τις μπαταρίες του. Το σπίτι του πρέπει να έχει φυσικά υλικά, γαλήνια χρώματα και ζεστές πινελιές, όπως κεριά.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι ένα ισχυρό ζώδιο γεμάτο αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπορντό διεγείρουν τη δημιουργικότητά του και του δίνουν νέα κίνητρα.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Καθώς ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, θέλει ο χώρος του να είναι πολυτελής και κομψός. Περσικά χαλιά, πίνακες ζωγραφικής, μαξιλάρια και τολμηρά έργα τέχνης ταιριάζουν τέλεια στο ιδιαίτερο στιλ του.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Στον Δίδυμο αρέσει η ποικιλία, οπότε δυσκολεύεται να μείνει πιστός σε ένα στιλ διακόσμησης για πολύ καιρό. Το μόνο που πρέπει να έχει ως βασικό άξονα είναι τα μοναδικά, κομψά κομμάτια και τα έντονα χρώματα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για τον Καρκίνο το σπίτι του είναι πολύ σημαντικό αφού σε αυτό περνάει τον περισσότερο χρόνο του. Η διακόσμηση του χώρου του πρέπει να θυμίζει μια παλαιότερη εποχή με vintage κομμάτια, σωστά διατηρημένα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είναι γνωστό πως ο Λέων λατρεύει το να ξεχωρίζει από το πλήθος. Είναι απαραίτητο να έχει ένα σπίτι γεμάτο πολυτελή κομμάτια, κυρίως σε χρυσό χρώμα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Καθώς η Παρθένος τείνει να είναι τελειομανής, το σπίτι του είναι προφανώς καθαρό, τακτοποιημένο και προσεκτικά διακοσμημένο. Κομψές γραμμές και ουδέτερα χρώματα επιτρέπουν στον Παρθένο να αποφεύγει το περιττό χάος.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η αρμονία στη ζωή του είναι εξαιρετικά σημαντική για τον Ζυγό. Ως το πιο καλλιτεχνικό από όλα τα ζώδια, ο Ζυγός θα επενδύσει σε μοναδικές συλλογές υφασμάτων και έργων τέχνης, διατηρώντας πάντα μια ισορροπία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι ένα μυστηριώδες και αινιγματικό ζώδιο. Το σπίτι του είναι το ιερό για αυτόν και πρέπει να έχεις μια αισθησιακή και σκοτεινή διακόσμηση. Βελούδινες κουρτίνες, μεταξωτά σεντόνια και σκούρα έπιπλα ταιριάζουν τέλεια στον Σκορπιό.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι περιπετειώδης και λατρεύει τα ταξίδια. Η διακόσμηση του σπιτιού του πρέπει να αποπνέει ένα διεθνές στιλ. Χαλιά εμπνευσμένα από το Μαρόκο, έργα τέχνης από την Ασία και σκανδιναβικά έπιπλα δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα.

featured photo: @kayasoleia