Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την απόλυτη γυναικεία θηλυκότητα τότε αυτό είναι η λεπτή μέση, πράγμα που ζητάει ο γυναικείος πληθυσμός ως επί το πλείστον. Και επειδή δεν υπάρχει ένας μόνιμος και εύκολος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, βρίσκουμε τρόπους που μπορούμε με μερικά ταχυδακτυλουργικά και έξυπνους συνδυασμούς ρούχων να δημιουργήσουμε την πολυπόθητη λεπτή μεσή.

Το μαύρο χρώμα είναι ασφαλώς εκείνο που εκτός από πιο αδύνατη θα κάνει την μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή ταυτόχρονα. Εάν επίλέξετε δύο χρωματικούς σχυνδυασμούς, τότε φροντίστε το πάνω μέρος του συνόλου σας να είναι πιο σκούρο από το κάτω.

sv_smallwaisttips-1

Η ζώνη στην μέση πάνω από ένα blazer θα δημιουργήσει αμέσως το εφέ λεπτής μέσης αφού θα δώσει όγκο στους ώμους και στα ισχία σας.

sv_smallwaisttips-2

Κάτι που θα πρέπει να αποφεύγετε είναι τα ρούχα με μοτίβα ειδικά τις οριζόντιες ρίγες που είναι απολύτως αναμενόμενο να προσθέσουν όγκο στην σιλουέτα σας. Ωστόσο, οι κάθετες ρίγες ενδείκνυνται για να δημιουργήσουν λεπτότερη μέση.

sv_smallwaisttips-3

Τα wrap φορέματα λειτουργούν ακριβώς όπως ο συνδυασμός της ζώνης με το blazer, δίνουν όγκο στους ώμους τραβόντας έτσι την προσοχή στην μέση.

sv_smallwaisttips-4

Αν αγαπάς τα mom jeans και γενικά τα high waist παντελόνια σίγουρα γνωρίζεις πως αυτομάτως λεπτένουν την μέση και δίνουν πιο θηλυκό ύφος με 80s χαρακτήρα.

sv_smallwaisttips-5

Τα nude ψηλοτάκουνα δεν θα προσθέσουν μόνο μερικούς πόντους στο σώμα σου αλλά θα αδυνατίσουν και τη μέση σου, σε αντίθεση με τα flat παπούτσια που θα κάνουν το σώμα σου να φαίνεται κοντό και πιο γεμάτο.

sv_smallwaisttips-6