Τώρα που υπάρχει χρόνος σκέφτεσαι ό,τι πιο απίθανο και πιθανώς άχρηστο στη μετέπειτα ζωή σου. Ήρθε η ώρα να κατέβεις από τα σύννεφα και να αποδεχθείς πως ο Ryan Gosling δεν είναι δικός σου άντρας. Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. Στο μεταξύ, η ζωή στο σπίτι με τις δύο κόρες τους, Esmeralda και Amada Lee Gosling μοιάζει κάπως σαν παραμύθι.

Διαβάζοντας λοιπόν, τα αμερικάνικα tabloids, μάθαμε μερικές λεπτομέρειες για τη σχέση του Ryan Gosling και της Eva Mendes και θέλαμε να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly το ζευγάρι αποφεύγει τις νταντάδες γιατί προτιμά να περνάει χρόνο με τα παιδιά του. “Είναι από τους γονείς που θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Κάτι που σε πολλούς μπορεί να μοιάζει κουραστικό, αλλά εκείνοι σχεδόν το αποζητούν.”

Παρόλο που και οι δύο έχουν ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα λόγω του επαγγέλματός τους, η Eva το έχει φτιάξει έτσι ώστε η οικογένειά της να έρχεται πάντα πρώτη. Ο Ryan από την πλευρά του μοιάζει να είναι πολύ προστατευτικός με τη γυναίκα του και να λατρεύει τα παιδιά του. Κι όταν ο χρόνος είναι με το μέρος τους, και οι δύο προσπαθούν να βρίσκουν τρόπους για να έρχονται πιο κοντά ως οικογένεια. Τους αρέσουν οι βόλτες στο πάρκο, οι ταινίες, το διάβασμα και να μαγειρεύουν όλοι μαζί. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετά καλό για σένα, λέγεται πως ο Ryan είναι εκείνος που μετά μαζεύει το σπίτι.

Κι αυτή η φωτογραφία ως bonus για να ψάξεις κάτι αντίστοιχο.