Σίγουρα δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις το ταίρι σου, αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς! Σκέψου πως κάθε σχέση, στηρίζεται στην ειλικρίνεια, στην αγάπη και τον σεβασμό. Σίγουρα θέλει κόπο και υπομονή, μα χτίζεται στον χρόνο! Αρχικά, αναρωτήθηκες ποτέ τι ζητάς;

vintage-love

Είναι απλό! Σκέψου μόνο τους φίλους σου, περνάς ατελείωτες ώρες μαζί τους, ταυτίζεσαι μαζί τους, εξαρτάται πολλές φορές η διάθεση σου από αυτούς, είναι το ευχάριστο διάλειμμα σου μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στο σπίτι! Τους επέλεξες να βρίσκονται στην ζωή σου, συμβιβάζεσαι μαζί τους καθημερινά  γιατί σας συνδέουν δυνατές στιγμές και ακόμα και να σε θυμώνουν, όλα αυτά που έχετε περάσει μαζί δεν αξίζει να τα χάσεις. Αν το καλό σκεφτείς….το ιδανικό ταίρι μάλλον πρέπει να ναι σαν τον καλύτερο φίλο σου, σύντροφος!

Κάπου εδώ πρέπει να αποφασίσεις αν θες να ζήσεις τον μεγάλο και «άρρωστο» έρωτα σου (που δυστυχώς για όλους αργά ή γρήγορα σβήνει, καθώς όταν τον ζεις παρανοείς) ή αν προτιμήσεις κάτι πιο υγιές και διαχρονικά αληθινό. Κατά βάθος η πλειοψηφία αυτό ψάχνει, μία σχέση που θα κρατήσει στον χρόνο. Όπως λοιπόν βρήκες αληθινούς φίλους στην ζωή σου, έτσι θα βρεις και το ταίρι σου! Μάθε να ζεις την στιγμή, να είσαι ο εαυτός σου και σίγουρα υπάρχει εκεί έξω μια ψυχή που σε ψάχνει.

Αν πάλι πιστεύεις πως αυτή η ψυχή έχει χαθεί στην διαδρομή εδώ και χρόνια, μάλλον αδικείς τον ίδιο σου τον εαυτό, αυτό που λέμε εθελοτυφλείς! Πέτα στην άκρη τις όποιες ανασφάλειες σου, πάτα στα πόδια σου γερά και αναρωτήσου τι εκπέμπεις; και τι τελικά θα ήθελες να εκπέμπεις στις σχέσεις σου.

Και μην ξεχνάς, μετά την βροχή ακολουθεί το ουράνιο τόξο! Μην ξεχνάς να ζεις την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό!