Ξεκινά μια εβδομάδα ευχάριστη σχεδόν για όλα τα ζώδια, καθώς οι πλανήτες έχουν κέφια και μας κάνουν τα χατίρια. Ο Ερμής θα συναντηθεί πολύ στενά με τον Ουρανό, κάτι που θα φέρει ξαφνικά γεγονότα και ειδήσεις. Η Αφροδίτη από τη θέση που βρίσκεται και με τον τρόπο που κοιτάει τους άλλους δύο μόνο ευκαιρίες μπορεί να προσφέρει.

Δεν θα μακρηγορήσω και θα πω ευθύς αμέσως, διαβάζουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

Κριός

Αγαπητά Κριάρια, ευχάριστα νέα σας φέρνω αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής θα έρθει σε πολύ στενή επαφή με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ξαφνικά γεγονότα, ειδήσεις και εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με: πληροφορίες, γραπτά, έγγραφα, μετακινήσεις που θα σας έρθουν από το πουθενά. Παράλληλα, η Αφροδίτη θα συναντηθεί και αυτή μαζί τους με μια τυχερή όψη που θα φέρει ευκαιρίες, για τί άλλο (;) από λεφτά στο πορτοφόλι σας.

Μάλιστα δεδομένου ότι η Αφροδίτη, σιγά-σιγά ετοιμάζεται να μπει στο ζώδιο σας, θα έλεγα πως μπορεί να υπάρξει και ένα μικρό ερωτικό παιχνίδισμα! Ευκαιρίες λοιπόν εν όψη και είναι κρίμα να πάνε χαμένες!

Ταύρος

Για εσάς αυτή η συνάντηση Ερμή-Ουρανού γίνεται στο ζώδιο σας, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των φίλων και των ομάδων. Επί του πρακτέος τώρα, μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με τον ίδιο σας τον εαυτό, την εμφάνισης σας και τον χώρο που μένετε.

Το ξαφνικό δεν είναι κάτι κακό, γιατί εκεί πάει το μυαλό σας όταν λέω τέτοια, είναι απλά κάτι που θα γίνει από εκεί που δεν το περιμένετε! Κατά τ’ άλλα, μπορεί να σας έρθει ιδέα να γράψετε κάτι, να κάνετε ένα ρεκτιφιέ στο σπίτι σας ή ακόμα και μια ξαφνική μετακόμιση;

Η έμπνευση, η αφορμή και οι λύσεις για ό,τι σχετικό προκύψει είναι πιθανό να προέλθουν από το φιλικό σας περιβάλλον ή κάποιον γνωστό, ενώ αν είστε από τους Ταύρους που ψάχνετε έρωτα ρίξτε το βλέμμα σας στις ομάδες που κινείστε, γιατί πότε δεν ξέρετε από που θα σας έρθει!

Δίδυμοι

Κάτι ψήνετε εσείς λαλίστατοι Δίδυμοι και μάλιστα το κάνετε κρυφά! Κάποια δουλειά ετοιμάζετε, κάτι που μάλλον έχει σχέση με τους γονείς σας ή με την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω. Ό,τι είναι κάντε το ανεπιφύλακτα, τολμήστε το και θα βγείτε κερδισμένοι. Η συνάντηση Ερμή-Ουρανού γίνεται στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, τον Ταύρο. Επειδή ό,τι είναι πίσω μας έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας, αλλά και τον εσωτερικό μας κόσμο, ίσως να σας έρθει η διάθεση να κάνετε ένα ταξίδι για να αγαλλιάσει η ψυχή σας ή μπορεί να έχετε έντονα όνειρα που θα έχουν να σας πουν κάτι.

Είναι η διάθεση σας τέτοια, γι’ αυτό και αναφέρω τα όνειρα, καθώς θεωρώ πως είναι μια προβολή των ανησυχιών μας. Όπως και να έχει. όλα γίνονται για καλό, οπότε προχωρήστε άφοβα.

Καρκίνος

Παραπονιάρικα αλλά ταυτόχρονα και γλυκύτατα καρκινάκια, για εμάς τα ξαφνικά νέα θα έχουν να κάνουν με τον χώρο των φίλων μας. Κάτι θα ακούσουμε ,κάτι θα μάθουμε κάτι τις τέλος πάντων που δεν θα το περιμένουμε .Μεγάλες πιθανότητες για αρνητικό δεν μπορώ να πω ότι έχουμε καθώς η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της και ο τρόπος που συναντάει τους άλλους δύο βάζει τη νότα του ευχάριστου. Κάποιοι μπορεί να πάρουμε λεφτά, ενώ σε κάποιους άλλους δεν αποκλείεται να φέρει κι έναν έρωτα από το εξωτερικό.

Λέων

Λιοντάρια μου, που πιέζεστε αφάνταστα και σας συμπονώ. Αυτήν την εβδομάδα τα νέα που σας φέρνω από το σύμπαν έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Κάποια νέα θα μάθετε από αυτό τον χώρο που απλώς θα σας έρθουν με ξαφνικό τρόπο και ίσως να σας ταρακουνήσουν λίγο ακόμη. Τα ευχάριστα είναι ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες οικονομικές έτσι ώστε να μπουν χρήματα στο λογαριασμό σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικές δουλειές, οι οποίες και αυτές θα σας αποφέρουν χρήματα.

Παρθένος

Τα νέα και τα απρόσμενα μαντάτα για εσάς θα έρθουν από το εξωτερικό. Τώρα τι θα είναι αυτό; Ένα ταξιδάκι, ένας έρωτας, χρήματα ή μήπως περιμένετε κάποιο χαρτί να σας έρθει; Ό,τι κι αν είναι καλώς να τα δεχτείτε. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι ευχάριστο και θα σας ανανεώσει. Τώρα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που βρίσκεται ακόμη στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, μπορεί να έχει και μια χροιά ερωτικού, αλλά και οικονομικού.

Άρα άμα τα βάλετε κάτω όλα μαζί, αυτό το κάτι μπορεί να είναι ένας σύντροφος, με μια άλφα οικονομική κατάσταση που θα σας πάει και ταξίδι! Εεε δε σας χάλασε; Είστε φουλ ενεργοποιημένοι αυτό το διάστημα και μόνο για καλό!

Ζυγός

Ζυγοί μου, αρχίζει μια βδομάδα που η τσέπη σας θα πάρει ανάσα και μάλιστα ξαφνικά! Το ακόμη καλύτερο είναι ότι αυτά τα χρήματα μπορεί να προέλθουν από τ@ σύντροφο σας ή από την εφορία. Επίσης, αν περιμένετε κληρονομιά ήρθε η ώρα να την πάρετε!(δεν ξέρω αν είναι ευχάριστο αυτό). Είναι πολύ πιθανό να θέλετε να τακτοποιήστε και έγγραφα που αφορούν το δημόσιο ή το ταίρι σας. Η Αφροδίτη από εκεί που βρίσκεται σας κάνει να θέλετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το σώμα σας, να το περιποιηθείτε δηλαδή, να κάνετε κούρα ομορφιάς και διάφορα άλλα τέτοια ωραία πράγματα που ανανεώνουν το κορμί.

Η καθημερινότητα σας φαίνεται να είναι σε εγρήγορση και αυτό να σας δημιουργεί ένα άγχος ότι δεν προλαβαίνετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Μην μου ανησυχείτε θα τα καταφέρετε, λίγο πείσμα χρειάζεται και όλα θα γίνουν.

Σκορπιός

Ε δεν πιστεύω να έχετε και εσείς παράπονο από το σύμπαν. Ναι μεν όλες οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πάνω σας αυτό όμως δεν σταματάει τα καλά μαντάτα από τον χώρο του έρωτα και της διασκέδασης. Λογικά θα… “το κάψετε κυρ Στέφανε” αυτή την εβδομάδα, καθώς όχι μόνο φλερτάρετε, αλλά και κάποιοι από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε και μια σχέση από το πουθενά! Σημειώστε ότι έγγραφα και μαντάτα που έχουν να κάνουν με τ@ σύντροφό σας θα έρθουν στο προσκήνιο και μάλιστα με έναν τρόπο ξαφνικό, από εκεί που δεν το περιμένετε δηλαδή. Το πιο σημαντικό είναι να περιμένετε αρκετή κίνηση στα ερωτικά σας καθώς είναι ξεκάθαρο ότι όλο το παιχνίδι του σύμπαντος γίνεται εκεί.

Επισης να ενημερώσω ότι η γλώσσα σας θα πάρει φωτιά αυτή την εβδομάδα, επειδή όλο θα θέλετε να μιλάτε με το ταίρι σας και είναι πιθανό αυτά τα θέματα να έχουν να κάνουν με κάποιο όχημα ή με έγγραφα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα.

Τοξότης

Λατρεμένοι Τοξότες, σας βλέπω αυτήν την εβδομάδα να σας τρώει η γραφειοκρατία και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένετε. Ξαφνικές υποχρεώσεις θα βγουν στο προσκήνιο που θα έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας, την υγεία σας, αλλά και τις καθημερινές σας συνήθειες.

Την πρώτη μέρα της εβδομάδας η διάθεση θα είναι πεσμένη, αλλά από Τρίτη παίρνετε τα πάνω σας. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να τρέξετε σε ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι σας, παλιό ή νέο, μιας και κάποιοι μάλλον μετακομίζετε κιόλας. Μπορεί να σας φανεί λίγο βουνό όλο αυτό, αφού θα είναι και απρόοπτο, αλλά είναι σίγουρα για καλό. Δεν έχετε να φοβηθείτε κάτι, γιατί μόνο ωφελημένοι θα βγείτε!

Αααα μήπως κάποιοι αγοράσετε και καινούριο όχημα…;

Αιγόκερως

Εντάξει τι να πω και για εσάς(;) Εκτός του ότι σας έχουν φάει οι δρόμοι αυτή την περίοδο, κάτι βλέπω να γίνεται και στα ερωτικά σας ή σε σχέση με τα παιδιά σας, αν έχετε. Μμμμμ κάτι ωραίο, κάτι ξαφνικό, κάτι που σας δίνει έναν αέρα ανανέωσης έρχεται να ταράξει την τόσο καλά οργανωμένη σας ζωή. Δεν πιστεύω να μου τσινήσετε, για καλό θα είναι! Δεν μπορώ να σας αποκλείσω και μια μικρή απόδραση, με άκρως ερωτικό αέρα. Επίσης ενημερώνω ότι θα έχετε και νέα που αφορούν τα παιδιά σας.

Όχι κάτι σοβαρό, καμιά σκανδαλιά μπορεί να κάνουν ή απλά να θέλουν λίγο παραπάνω την προσοχή σας. Την τελευταία θα τη θέλουν και τα αδέρφια σας.

Υδροχόος

Να τα τα έσοδα, αλλά να τα και τα έξοδα. Πολύ κίνηση υπάρχει στο πορτοφόλι σας, αλλά στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι. Είναι πολύ πιθανό να ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι σας, καθώς μικροπροβληματάκια μπορεί να προκύψουν απ’ το πουθενά. Τη Δευτέρα να έχετε το νου σας, γιατί θα σας βγει μια πίεση που μπορεί να έχει και με τη δουλειά σας. Περαστικό θα είναι και μόνο για μια μέρα. Σε κάποιους μπορεί να βγει και μια ξαφνική μετακόμιση, είτε της οικείας σας είτε της επαγγελματικής σας στέγης. Τέλος ενημερώνω ότι θα έχετε και κάποια ξαφνικά νέα από τους γονείς σας, ευχάριστα θα είναι, μην ανησυχείτε.

Ό,τι έχω αναφέρει για σπίτι και γονείς κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει σαν αστραπή εν αιθρία.

Ιχθείς

Χαμός στο ίσωμα για εσάς ψαράκια αυτή την εβδομάδα. Με τόσους πλανήτες πάνω σας ,είστε για άλλη μια φορά το κέντρο του σύμπαντος. Ευκαιρίες που θα δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι και θα έχουν να κάνουν με τον καθημερινό σας περίγυρος, αλλά και με τα αδέρφια σας θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την εβδομάδα. Πολύ πιθανό κάποιοι να πάρετε και ένα καινούριο όχημα από το πουθενά, μακάρι να σας έρθει και σαν δώρο!

Το μόνο σίγουρο για αυτή την εβδομάδα είναι ότι όλη σας ή προσοχή θα είναι στραμμένη σε σπουδές, αδέρφια και ταξίδια. Απολαύστε όλη αυτή την περίοδο γιατί δεν συμβαίνει συχνά!