Μπαίνει ο Δίας στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι η τύχη και τα δώρα αρχίζουν να αλλάζουν χέρια. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος και εκτός από τα ηλεκτρονικά Μέσα Επικοινωνίας και τα μεταφορικά που θα αρχίσουν να έχουν καθυστερήσεις και να χαλάνε, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να έχουμε επιστροφές πρώην συντρόφων, συνεργατών κλπ.

Πάμε ευθύς αμέσως να διαβάσουμε ζώδιο και ωροσκόπο για καλύτερη εικόνα της εβδομάδας μας.

Κριός

Μπαίνει ο Δίας στο ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει ότι ιδιαίτερη εύνοια προμηνύεται για εσάς. Σιγά σιγά θα σας ευνοήσει όλους, αλλά σε πρώτη φάση θα γίνει για εσάς που είστε γεννημένοι από τις 21 έως τις 30 Μαρτίου. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι ο Άγιος Βασίλης του ζωδιακού και μας γεμίζει δώρα. Ήρθε η ώρα λοιπόν αγαπημένοι μου, τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα. Θα σας φέρει ένα μπουστ στην προσωπικότητα και τα θέλω σας. Θα σας προσέχουν λίγο παραπάνω πλέον (πάντα είστε το κέντρο προσοχής σε μια παρέα), απλώς τώρα θα σας φέρει το κάτι τις παραπάνω. Αν είχατε σκοπό να μετακομίσετε ή να κάνετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας, ήρθε η ώρα. Βέβαια, επειδή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, πρότασή μου είναι να κάνετε απλώς μια ερευνα αγοράς τώρα, και όχι να προβείτε σε κάτι παραπάνω.

Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο, τολμήστε το και δε θα χάσετε! Ο Ερμής τώρα, αναδρομεί στον τομέα των εγγράφων, της μάθησης, των ταξιδιών αλλά και των μεταφορικών μέσων. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν έχετε εκκρεμότητες στα προηγούμενα θέματα, μην περιμένετε να προχωρήσουν. Έχετε τον νου σας στο μεταφορικό σας όχημα, γιατί μπορεί να σας αφήσει στα καλά καθούμενα. Κάτι άλλο που μπορεί να σας συμβεί, είναι να έχετε επιστροφές συμμαθητών από το δημοτικό ή παλιών φίλων. Οι επιστροφές αυτές έρχονται γιατί θα έχουν να σας πουν κάτι που σας είχε ξεφύγει παλιότερα.

Να θυμάστε πως είναι μόνο για καλό, οπότε δώστε προσοχή σε αυτό. Για τέλος κρατήστε ότι επειδή ο Δίας είναι και η επέκταση, κάποια κιλά μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Ταύρος

Ο Δίας, μπαίνοντας στο προηγούμενο ζώδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε μια κατάσταση νιρβάνας. Θα σας ευνοήσει στο να αρχίσετε να διαλογίζεστε και να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό σας εαυτό. Δείτε τι πραγματικά είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στον εαυτό σας, προσευχηθείτε για αυτό και αργότερα θα δείτε και τα αποτελέσματα. Σε κάποιους από εσάς μπορεί και ηθελημένα να σας βγει μια προσωπική απομόνωση, να θέλετε να ξεκόψετε από όλα και όλους. Προσωπικά το κάνω συχνά, γιατί έτσι δεν επηρεαζόμαστε από εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να θολώνουν την κρίση και τα θέλω μας.

Είναι μόνο για καλό, οπότε μην ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με εσάς, το σύμπαν το ζητάει, το οποίο λειτουργεί πάντα υπέρ μας. Όσο για τον Ερμή, είναι πιθανό να σας φέρει χρήματα που σας χρωστούσαν, εεεε καλό; Καλό θα ήταν να μην ανοίξετε καινούργιες πληγές σε αυτό το κομμάτι, γιατί θα έχετε καθυστερήσεις, και πολύ πιθανόν να σας εκνευρίσουν.

Δίδυμοι

Σας βλέπω εσάς με τον Δία στην καινούργια του θέση να σας κάνει πιο δημοφιλής στους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκετε. Αν δεν είστε σε κάποια ομάδα, είναι πολύ πιθανό να σας έρθει η επιθυμία να ενταχθείτε. Ένα σενάριο είναι να αρχίσει να σας απασχολεί ο εθελοντισμός, ή γενικότερα να θέλετε να κάνετε χάρες για τους φίλους σας. Μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από όλο αυτό στο τέλος, οπότε μη διστάσετε να το κάνετε. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιό σας θα σας κάνει να θέλετε να αναθεωρήσετε την εμφάνισή σας και το πώς προωθείτε τον εαυτό σας στην κοινωνία. Θα σας βάλει σε σκέψεις για το τι κάνετε σωστά και τι όχι.

Γενικότερα, επειδή είναι υπεύθυνος για το μυαλό μας και τον τρόπο που μιλάμε, όλα αυτά θα έρθουν στο προσκήνιο. Νομίζω ότι θα είναι και μια μικρή πρόκληση για εσάς αυτό, καθώς το να ακονίζετε το μυαλό σας, μόνο ζωή και χαρά σάς δίνει.

Καρκίνος

Ο Δίας για εμάς μπαίνει στον Οίκο που δείχνει το πώς μας βλέπει η κοινωνία. Για τους γεννημένους από 21 μέχρι 30 Ιουνίου να περιμένετε μια κοινωνική άνοδο. Αυτό σημαίνει μια καλύτερη θέση στη δουλειά, που θα σας κάνει να έχετε περισσότερο κύρος και πρεστίζ. Επίσης, αν είστε δεσμευμένοι να περιμένετε πρόταση γάμου, γιατί είναι πιθανόν να σας έρθει αυτήν την περίοδο. Γενικότερα, για λίγους τυχερούς, οι προβολείς θα στραφούν επάνω σας.

Ο Ερμής τώρα, που γυρίζει ανάδρομος, τους περισσότερους από εμάς θα μας κάνει να μπούμε στο καβούκι μας και να μας πιάσουν οι γνωστές κυκλοθυμίες μας. Δώστε βάση σε αυτό, γιατί όλο και κάτι καλό θα προκύψει στο τέλος. Είναι μια ευκαιρία να σταματήσουμε λίγο την παρόρμηση που μας διακατέχει και να γίνουμε πιο προσεκτικοί σε αυτά που πράττουμε.

Λέων

Επιτέλους έρχεται και κάτι καλό αγαπημένα Λιοντάρια που βάλλεστε τόσο καιρό! Για τους γεννημένους από 22 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου τα πράγματα είναι αρκετά θετικά, καθώς επηρεάζεστε άμεσα από τον Δία που μπαίνει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Μπορεί να σας φέρει ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να κερδίσετε έναν δικαστικό αγώνα. Γενικότερα, μπορεί να επιλύσει νομικά θέματα ή εκκρεμότητες που είχατε σε σχέση με κάποιο πτυχίο ξένης γλώσσας ή οτιδήποτε άλλο που αφορά τη μόρφωση. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που γυρίζει ανάδρομος, δεν αποκλείω να σας έρθει και κάποιος φίλος από τα παλιά.

Η επιστροφή αυτή θα γίνει για να σας κάνει να σκεφτείτε αν έχετε χώρο στη ζωή σας για αυτόν τον άνθρωπο ή όχι. Για το ταξίδι που σας είπα να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση, τύπου ολιγόωρης απεργίας ή καθυστέρηση πτήσης. Κατηγορείστε τον Ερμή για αυτό.

Παρθένος

Πάλι για λεφτά θα σας πω, ε δεν μπορεί, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί θα σας έρθουν. Μετά την Αφροδίτη μπαίνει και ο Δίας σε αυτόν τον τομέα για εσάς, οπότε όσοι δεν εισπράξατε τόσο καιρό, ήρθε η ώρα μας. Ο Δίας έχουμε πει ότι είναι τα δώρα που μας φέρνει το σύμπαν, και για εσάς θα έρθουν από το πορτοφόλι τ@ συντρόφου σας. Αν δεν είναι από εκεί, μάλλον θα είναι από την εφορία ή κάποια διαθήκη. Ας είναι ανοιχτό το μυαλό σας από πού θα έρθουν αυτά τα χρήματα, για παράδειγμα, πήρα μήνυμα που έλεγε ότι πήρα έκπτωση στον λογαριασμό του ρεύματος επειδή πλήρωνα στην ώρα μου, ε και αυτό επιστροφή χρημάτων χαρακτηρίζεται!

Ο Ερμής τώρα είναι πιθανόν να σας φέρει μια πρόταση από την παλιά σας δουλειά. Να θυμηθεί ο εργοδότης σας πόσο χρήσιμοι ήσασταν στην επιχείρησή του και να σας ζητήσει πίσω. Επίσης, αν έχετε πρώην σύζυγο, υπάρχει περίπτωση να σας θυμηθεί και να σας πάρει τηλέφωνο. Καθίστε και σκεφτείτε αν θέλετε να ξαναμπούν αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή σας.

Ζυγός

Ο καλός Δίας για εσάς σε συνδυασμό με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον ίδιο Οίκο, σας φέρνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στο να γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα ή να κάνετε μια σημαντική συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι θα φανείτε πιο εγκρατείς στην επιλογή που θα κάνετε, διότι ο Δίας είναι και οι εμπειρίες που έχουμε αποκομίσει στη ζωή μας. Όντας πιο σοφοί λοιπόν πλέον, δε θα λειτουργήσετε παρορμητικά και θα αποφασίσετε με μεγαλύτερη ωριμότητα για την επιλογή που θα κάνετε. Σε συνδυασμό με τον Ερμή, αυτό το πρόσωπο είναι πιθανόν να είναι από το εξωτερικό.

Επίσης, αν περιμένετε κάποια ειδοποίηση για να παραστείτε σε κάποιο δικαστήριο, είναι πιθανόν να σας έρθει αυτή την περίοδο. Αν έχετε συγγενείς στο εξωτερικό ή απλώς είναι μακρινοί συγγενείς μπορεί και αυτοί να σας θυμηθούν, έτσι, για να δουν αν είστε καλά και να μάθουν τα νέα σας.

Σκορπιός

Σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα σας έρθει η επιθυμία να αλλάξετε τη διατροφή και γενικότερα την καθημερινότητά σας. Η επιθυμία λοιπόν τώρα γίνεται πραγματικότητα. Ο Δίας θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για να το κάνετε πράξη. Είστε σταθερό ζώδιο και ό,τι γίνεται στο σύμπαν, εσείς το αντιλαμβάνεστε σε πιο αργούς ρυθμούς από όλους τους υπόλοιπους, οπότε ό,τι σας γράφω, για εσάς πραγματοποιείται λίγες ημέρες αργότερα. Μια συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, είναι να προσέξετε την υπερβολή σας στη διατροφή. Δε χρειάζεται να φτάνετε στα άκρα για να πετύχετε τον στόχο σας.

Όχι λοιπόν στην υπερβολική γυμναστική, όχι στις εξαντλητικές δίαιτες. Ο Ερμής σε εσάς μπορεί να φέρει εραστές από το παρελθόν. Είστε από τα ζώδια που όταν δίνουν ένα τέλος είναι και οριστικό. Όσοι επιστρέψουν λοιπόν αυτήν την περίοδο, σημαίνει ότι κάτι θα θέλει το σύμπαν να σας πει. Τώρα αν θα το αγνοήσετε ή όχι, είναι στο δικό σας χέρι.

Τοξότης

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού και στον Οίκο που είναι ήδη η Αφροδίτη. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα του γεννημένους των πρώτων ημερών. Πρακτικά λοιπόν, θα σας δώσει μια παραπάνω προώθηση στα θέματα χαράς, διασκέδασης και παιδιών. Αν κάποιοι από εσάς θέλετε να αποκτήσετε απογόνους, το σύμπαν στους δίνει το πράσινο φως. Αν ανήκετε στους δημιουργικούς Τοξότες, τότε είναι η ευκαιρία σας να γράψετε ή να φτιάξετε κάτι που θα σας προσφέρει χαρά αλλά και αναγνωρισιμότητα στο μέλλον.

Πάλι για τους γεννημένους των πρώτων ημερών, θα έλεγα ότι αν θέλετε να παίξετε κάποιο Τζόκερ ή να πάτε στο καζίνο, είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε. Ο Ερμής θα σας φέρει πρώην συντρόφους στο προσκήνιο, ίσως για να τους δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αξίζει; Δεν αξίζει; Η επιλογή είναι δική σας.

Αιγόκερως

Θέλετε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε σπίτι; Θέλετε να φτιάξετε τη σχέση σας με πρόσωπα της οικογένειας σας; Τώρα είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε. Ο Δίας είναι ευνοϊκός σε αυτά τα θέματα και είναι κρίμα να πάει χαράμι. Για παράδειγμα, αν θέλετε να συζητήσετε για κληρονομιά, μη διστάσετε γιατί θα βγείτε κερδισμένοι. Ένα άλλο σενάριο για εσάς είναι να σας βγει περισσότερο συναίσθημα για τη μαμά σας ή την γυναίκα που σας μεγάλωσε, πάρτε την μια απλή αγκαλιά και σίγουρα θα ανταμειφθείτε με κάποιον τρόπο.

Το σύμπαν βλέπει και επιβραβεύει. Ο Ερμής τώρα, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε αν η δουλειά που έχετε σας ταιριάζει ή όχι. Αν η διατροφή ή οτιδήποτε αλλαγές έχετε κάνει τελευταία για να περιποιηθείτε το σώμα σας είναι οι κατάλληλες για εσάς. Απλά σκεφτείτε τις αυτήν την περίοδο και μην κάνετε αλλαγές γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα. Τις αλλαγές μπορείτε να τις κάνετε μετά τις 4 Ιουνίου.

Υδροχόος

Την προηγούμενη εβδομάδα είχατε την επιθυμία να ασχοληθείτε με γραπτά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το μεταφορικό σας μέσο. Αν δεν κάνατε πράξη κάτι από όλα αυτά, δε θα σας πρότεινα να το ξεκινήσετε τώρα, διότι ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος και να περιμένετε καθυστερήσεις και αναβολές. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει ο Ερμάκος, είναι κάποιο φλερτ που είχατε στο παρελθόν, έτσι για να σας ανανεώσει και να δείτε ότι ακόμη περνάει η μπογιά σας.

Επίσης, αν είχατε στο μυαλό σας να γράψετε ένα βιβλίο ή να δημιουργήσετε κάποια σελίδα στο διαδίκτυο και αυτές οι σκέψεις θα επιστρέψουν, αλλά όπως είπαμε δεν κάνετε καμία κίνηση ακόμη, ας παραμείνουν σκέψεις. Κάποιες κυρίες μπορεί να έχετε και σκέψεις τύπου «εγώ πότε θα γίνω μάνα;» Μην αγχωθείτε, απλώς το σύμπαν θα σας το φέρει στο μυαλό για να το επαναξιολογήσετε και να δείτε πώς θα πράξετε.

Ιχθείς

Φεύγει ο Δίας από το ζώδιο σας (για λίγο θα είναι, επιστρέφει σε λίγους μήνες) και από εκεί που λάμπατε ως προσωπικότητα, τώρα μπαίνει στον Οίκο των οικονομικών σας. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα όσους έχουν ωροσκόπο Ιχθύ, καθώς χρήματα προβλέπω να μπουν στο πορτοφόλι σας. Τα χρήματα θα σας σκάσουν από το πουθενά, και αυτό μόνο χαρούμενους θα σας κάνει. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που γυρνάει ανάδρομος, δεν μπορώ να αποκλείσω ότι θα έρθουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Να αποφασίσουν δηλαδή οι γονείς σας να αλλάξουν τη μοιρασιά μέσα στην οικογένεια και εσείς να βγείτε κερδισμένοι.

Επίσης, μπορεί να σας έρθει η διάθεση να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Συμβουλή μου είναι να μην κάνετε κάποια τέτοια κίνηση ακόμα, γιατί το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν. Μην υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο αυτήν την περίοδο γιατί είναι πιθανό να μην ολοκληρωθεί. Κάντε λίγο υπομονή μέχρι τις 4 Ιουνίου που τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα τότε. Καλές εισπράξεις Ψαράκια μου που το σύμπαν δε σταματάει να σας ευνοεί!