*ΠρινΠαςΣκέψου

Ή μην σκεφτείς, απλώς πήγαινε. Κάθε Σεπτέμβρη που η επανένταξή σου στον κόσμο της πόλης γίνεται όλο και πιο δύσκολη, προσπαθείς να βρει τρόπους για να παρατείνεις το κάθε σου ΣουΚου. Γι’ αυτό βγαίνεις από την Πέμπτη. Μια άλλη ερμηνεία γι’ αυτό, όταν θα μπει ο χειμώνας, θα είναι πως η Πέμπτη έχει πλέον γίνει Σάββατο και πως στην πραγματικότητα είναι η καλύτερη μέρα για να πιεις το ποτό σου στην ζούγκλα που λέγεται Αθήνα. Βάζουμε λοιπόν και το Σάββατο, γιατί εντάξει, δεν μπορείς να μην βγεις και Σάββατο, και σου προτείνουμε τα εξής eventάκια.

Αν θέλεις να πας σε συναυλία: Σήμερα το βράδυ 8/09, ο Παύλος Παυλίδης  & The B-Movies θα βρίσκονται στην Τεχνόπολη και ο Cayetano στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Χατζηφραγκέτα και Στίχοιμα την Παρασκευή 9/09 στο Θέατρο Ρεματιάς αλλά και για εκείνους που δεν ακούν Χατζηφραγκέτα, η Νατάσα Μποφίλιου θα είναι στο Θέατρο Πέτρας. Στη Τεχνόπολη (9/09) θα βρίσκεται και ο Κ. Βήτα ενώ θα είναι η Ημέρα Θετικής Ενέργειας για την Amita Motion στο ΟΑΚΑ.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Σήμερα το βράδυ κάνει πάρτυ ο Mr.Peacock και παρουσιάζει τον Shingo Gokan, οι Ghastly Gals θα είναι στο White Monkey, η Ομάδα Αυτοκτονίας θα είναι στο Death Disco και το 42 Bar θα χορεύει Swing. Την Παρασκευή 9/09 έχει Neon Party με τον The Boy το Bolivar Beach Bar και το Tiki Bar Athens έχει το δικό του Voodoo Lounge Party.  Την Κυριακή, το Island Bar Restaurant συνεχίζει δυναμικά τα PIXI Summer Sessions και το Gazarte τις δικές του Jazz Sundays. To Spinster συνεχίζει το Season Opening μέχρι και τις 15/09.

Αν θέλεις φεστιβάλ: Συνεχίζεται το Athens Beer Festival στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο και ξεκινά και το Φεστιβάλ Αθηναϊκού Κινηματογράφου  στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος. 

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.