Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

Προτασεις για το ΠΠΣΚ* στην Αθηνα

*ΠρινΠαςΣΚεψου

Τέλος τα αποκριάτικα πάρτυ, τέλος και η Καθαρά Δευτέρα. Τα κεφάλια μέσα πάλι μέχρι τις 25 Μαρτίου. Δηλαδή, περίπου γιατί πρέπει και να βγούμε. Μην κλειστούμε σπίτι, κρίμα είναι.

Αν θέλεις live: Ξεκινάμε από την Πέμπτη 9/03 και τους The Big Nose Attack στο Gazarte Roof Stage. Συνεχίζουμε την Παρασκευή 10/03, με τον Σωκράτης Μάλαμας @Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή, τον Λεωνίδα Μπαλάφα στο Club του Σταυρού του Νότου, τους Cannibal Radio w/ Kwartz στο six dogs και τους DUB INC στο Piraeus 117 Academy. Το Σάββατο 11/03 ο Tonis Sfinos θα βρίσκεται κλασικά πλέον στο SHAKE το Κολωνάκι και τους BLUES PILLS live στο Piraeus 117 Academy.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Σήμερα Πέμπτη 9/03 μπορείς να πας στο Cocktail Night! by ESN KAPA Athens στην Αρμπαρόριζα ενώ αύριο, Παρασκευή 10/03, γίνεται το The Fabrika Horror party από τη θεατρική ομάδα "Προσοχή Έργα!"

Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Κυριακή 12/03 θα γίνει η Προβολή της ταινίας ΡΟΖ του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy).

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.

0 replies


Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *