*ΠρινΠαςΣΚεψου

Τέλος τα αποκριάτικα πάρτυ, τέλος και η Καθαρά Δευτέρα. Τα κεφάλια μέσα πάλι μέχρι τις 25 Μαρτίου. Δηλαδή, περίπου γιατί πρέπει και να βγούμε. Μην κλειστούμε σπίτι, κρίμα είναι. Αυτό το ΠΠΣΚ* -το πρώτο- του Μαρτίου είναι κάπως πιο ανοιξιάτικο. Για ρίξε μια ματιά.

Αν θέλεις live: Ξεκινάμε από την Πέμπτη και τους . Συνεχίζουμε την Παρασκευή 03/03, με τον Παύλος Παυλίδης “Strings & Voices” at Gazarte Main Stage, τον Λεωνίδα Μπαλάφα στο Club του Σταυρού του Νότου και την Hindi Zahra στο Παλλάς. Το Σάββατο 04/03 ο Tonis Sfinos θα βρίσκεται κλασικά πλέον στο SHAKE το Κολωνάκι, ενώ οι Joker/Two-Face παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο Arigato στο Gagarin 205.

Αν θέλεις κάποιο μπαρ: Σήμερα Πέμπτη 02/03 ένα από τα πιο θρυλικά μπαρ στην Πραξιτέλους γιορτάζει τα 10 Χρόνια Keybar και το Πλυντήριο αφιερώνει στον Sakis Rouvas μια δική του ολόκληρη βραδιά! Την Παρασκευή 03/03, θα έχει 2ήμερο Πάρτυ στο 13ο Όροφο (Τρύπες – Σπαθιά – Κρίνα Αφιέρωμα), ενώ το Σάββατο 04/03 στο Ρομάντσο θα γίνεται αυτό: Athens Djs for Athens Pride και στο six d.o.g.s αυτό: Perestroika: γλετzair w/ Levon Vincent.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Την Κυριακή 05/03 στο buba θα έχει Street Food and Tunes: Thai Sunday και στο κέντρο της Αθήνας. ή αλλιώς στο Drunk Athens, Eating Around & Think Pig party.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.