Υπάρχει μια φράση πιο χιλιοειπωμένη και από την ανάγκη ενός καθαρού δέρματος. «Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου κάθε γυναίκας». Δε νομίζω να υπάρχει έστω μια γυναίκα που τα τελευταία χρόνια να μην το έχει ακούσει σε κάποιο beauty stand. Τα φρύδια, ευτυχώς, γνωρίζουν μέρες δόξας. Το top model Cara Delevighe ήταν από τις πρώτες που έκαναν τάση τα bold φρύδια.

Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα που αναζητούμε, από το πιο απαλό και φυσικό, μέχρι το έντονο, πυκνό, με έντονη γωνία δεν θα δυσκολευτούμε.

Είσαι γυναίκα που προτιμά το φυσικά look. Από μια πρωινή, μέχρι και βραδινή εμφάνιση τα φρύδια σου θέλεις να πλαισιώνουν διακριτικά το μακιγιάζ σου. Θέλεις να τονίζεις απλά το φυσικό τους σχήμα αναδεικνύοντας τα τόσο – όσο. Οι επιλογές σου είναι αρκετές. Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας ή και τα μολύβια φρυδιών θα γίνουν ο σύμμαχός του μακιγιάζ σου. Ξεκινάς με κάποιο μολύβι και συμπληρώνεις τυχόν κενά στη αρχή και την ουρά του φρυδιού. Ιδανικό για το σκοπό αυτό είναι το Brow Contour Pro 4-In-1 Pen, Benefit Cosmetics της Benefit, το οποίο διαθέτει την ιδανική κέρινη σύσταση. Επιπλέον, διαθέτει 4 διαφορετικές αποχρώσεις για φυσικό contouring φρυδιών. Αφού δώσεις ένα αρχικό σχήμα, συμπληρώνεις το εσωτερικό του φρυδιού με ένα προϊόν σε μορφή πούδρας που θα δώσει πιο έντονο χρώμα.

Brow Contour Pro 4-In-1 Pen, Benefit Cosmetics

Η πούδρα που θα χρησιμοποιήσεις καλό θα είναι να έχει δύο αποχρώσεις, μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή. Με τη σκούρα επικεντρώνεσαι στην άκρη του φρυδιού, ενώ η ανοιχτόχρωμη συμπληρώνει φυσικά το φρύδι στην αρχή του. Η Benefit με την Foolproof πούδρα φρυδιών της, σου δίνει το look που επιθυμείς. Ολοκληρώνεις με κάποιο brow gel που θα κρατήσει το σχήμα των φρυδιών αναλλοίωτο. Ταυτόχρονα θα αποτρέψει και το χρώμα από το να ξεθωριάσει.

Foolproof, Benefit

Αν ο χρόνος είναι κάτι που σε δεσμεύει τότε μια mascara με χρώμα για τα φρύδια είναι το προϊόν που θα σου λύσει τα χέρια.

Με την επιλογή ενός προϊόντος που θα περιέχει μικρο-ίνες θα δώσεις αφενός ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα, ενώ θα τονιστεί και το φυσικό χρώμα των φρυδιών. Το all-star προϊόν της κατηγορίας αυτής είναι το Gimme Brow+ της Benefit, που είναι μέτρο σύγκρισης για κάθε προϊόν τέτοιου τύπου. Εναλλακτικά το Brow gel της Make up for ever θα δώσει όγκο και σχήμα στα φρύδια σου. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα τα φρύδια τονίζονται απόλυτα φυσικά.

Gimme Brow+, Benefit
Brow Gel, Make Up Forever

Τα μεγαλοπρεπή, έντονα φρύδια θέλουν και τα κατάλληλα προϊόντα. Οι πομάδες για τα φρύδια δίνουν το instagram-ικό look που πολλές από εμάς επιθυμούμε. Έντονη γωνία και πλούσιο χρώμα γίνονται πλέον παιχνιδάκι. Οι πομάδες της Anastasia Beverly Hills, τα πασίγνωστα πλέον Dipbrow Pomades είναι το μυστικό πίσω από τα bold φρύδια.

Dipbrow Pomades, Anastasia Beverly Hills

Φυσικά τα κατάλληλα εργαλεία για τα φρύδια μας είναι αυτά που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην όλη διαδικασία.

Τόσο η Benefit cosmetics, όσο και η Anastasia Beverly Hills διαθέτουν τα super βολικά πινέλα φρυδιών, με ενσωματωμένο spoolie. Ποτέ άλλοτε η διαδικασία δεν ήταν τόσο εύκολη.