Αν κάτι χαρακτηρίζει τα βίντεοκλιπ της Taylor Swift, αυτό είναι η δραματικότητα. Ποτέ ένα βίντεοκλιπ της δεν είναι βαρετό, αντίθετα ό,τι βλέπουμε από την “Πριγκίπισσα Taylor” έχει έντονο στόρι και αποτελεί ακριβή παραγωγή.

Αυτή τη φορά το βίντεο για το κομμάτι της “Out of the Woods” τη βρίσκει να περιπλανιέται σε αφιλόξενα δάση, στα βάθη της θάλασσας, στην άκρη γκρεμών, καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι απροσδιόριστο. Πέφτει κάτω, λερώνεται, τσαλακώνεται, αλλά τελικά καταφέρνει να βρει μια άλλη Taylor:

“She lost him but she found herself / And somehow that was everything”

Αυτό αναγράφεται στο τέλος του βίντεο, σαν υπονοούμενο για τις κοπέλες που έχασαν έναν έρωτα, αλλά κατάφεραν να “βρουν” τον εαυτό τους που είχαν χάσει. Μάλιστα πολλοί επεσήμαναν πως το φόρεμα που τη βλέπουμε να φοράει στο βίντεο, είναι ίδιο με αυτό που φορούσε όταν εθεάθη αμέσως μετά τον χωρισμό της από το Harry Styles των One Direction.

Βέβαια εμείς δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε το γαλάζιο του χρώματός του, που παραπέμπει σε παραμυθένιο royalty και σε ηρωίδες παραμυθιών, και να ψάξουμε πού μπορούμε να βρούμε αυτό αλλά και το ομόχρωμο νεγκλιζέ που φορά σε κάποιες σκηνές. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για τα brands στα οποία ανήκουν, αλλά το buzz που δημιούργησαν, έχει γίνει θέμα στα fashionable websites που αδημονούν για την αποκάλυψη όπως κι εμείς.