Ας πάρουμς ως δεδομένο ότι η περσινή χρονιά μάς άφησε πολλά “απωθημένα” όσον αφορά την ποπ κουλτούρα. Ταινίες που δεν κυκλοφόρησαν, συναυλίες που μεταφέρθηκαν online και άλλα πολλά. Το 2021 φαίνεται να έχει υποσχεθεί ότι θα μας αποζημιώσει για τις περισσότερες απώλειες, μάλιστα μαζί με μερικές ακόμα εκπλήξεις. Παρακάτω ακολουθούν μερικές στιγμές που σίγουρα (;) θα λάβουν χώρα αυτή τη χρονιά και δε θα μπορούσαμε να ανυπομονούμε περισσότερο.

Οι δύο πολυαναμενόμενες ταινίες του Timothée Chalamet 

Αυτές δεν είναι άλλες από το επιστημονικής φαντασίας Dune και τo επόμενο έργο του Wes Anderson με τίτλο The French Dispatch. Και οι δύο ταινίες επρόκειτο να κυκλοφορήσουν το 2020. Εξαιτίας, όμως, της πανδημίας και του κλεισίματος των κινηματογράφων, οι πρεμιέρες τους αναβλήθηκαν. Εμείς ακόμα ελπίζουμε ότι το 2021 θα είναι η χρονιά που θα βλέπουμε τον Chalamet πολύ συχνά στις οθόνες μας.

Το reunion των Friends

Τα νέα για το συγκεκριμένο reunion κυκλοφορούσαν για μήνες, μέχρι που τελικά επιβεβαιώθηκαν. Το reunion των Friends θα είναι ένα από τα σίγουρα highlights του 2021, καθώς το περιμένουν εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο. Τώρα το αν θα είναι έτσι όπως το περιμένουμε, μένει να το δούμε.

To ντοκιμαντέρ και το φωτογραφικό βιβλίο της Billie Eilish

Μέσα στο 2020 η Billie Eilish ανακοίνωσε το ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί τη ζωή της τόσο on όσο και off stage. Πρόκειται να είναι από τις πρώτες πρεμιέρες  για φέτος μιας και θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου. Και σα να μην έφτανε αυτό, λίγες μέρες νωρίτερα η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι έχει ετοιμάσει ένα photobook μαζί με μία ηχητική αφήγηση από ιστορίες της ζωής το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

H νέα σεζόν του Euphoria

Επειδή τα δύο special επεισόδια δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν το κενό, το Euphoria έχει βάλει πλώρη για τη δεύτερη σεζόν. Από τον πρώτο κιόλας κύκλο, η σειρά θεωρείται μία από τις καλύτερες της μικρής οθόνης. Αναπόφευκτα, η Zendaya έχει αναδειχθεί στο απόλυτο icon της εποχής της.

To reboot του Gossip Girl

Μπορεί όλα τα reboot που έχουν προγραμματιστεί να μην είναι τόσο πετυχημένα, το Gossip Girl ωστόσο έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Λίγο το ότι θεωρείται η πιο fashion σειρά, λίγο γιατί θα δούμε νέα, φρέσκα πρόσωπα σε αυτήν την εκδοχή, όλοι πάντως ανυπομονούν για την πρεμιέρα της.

featured image: pitchfork.com