Είναι από αυτές τις Παρασκευές που το κουράγιο και οι αντοχές σου για τρελό ξενύχτι με διασκέδαση και χορό, σε έχουν εγκαταλείψει πλήρως. Το ζεστό σου σπίτι αποτελεί τον ένα και μοναδικό προορισμό αυτό το Παρασκευατόβραδο και η φλις κουβέρτα στον καναπέ. Καλά όλα αυτά, αλλά το θέμα είναι να περάσεις κάπως πιο ευχάριστα την ώρα σου, αντί να κάθεσαι όλο το βράδυ μπροστά από μία τηλεόραση που στην πραγματικότητα δεν παρακολουθείς, μιας και το instagram είναι μακράν πιο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό πρόγραμμα.

tumblr_no2l2wumdk1uquwd0o1_500

Εμείς πάντως, σου προτείνουμε κάποιες ιδέες για να μη μετανιώσεις που δεν ακολούθησες την παρέα σε ένα απ’τα μπαρ του κέντρου, όπου αν τελικά πήγαινες μαζί τους θα μετάνιωνες που δεν έκατσες σπίτι. 

  1. Διάβασε ένα βιβλίο

Δεν μπορώ να καταλάβω εκείνους τους ανθρώπους που δηλώνουν ότι το διάβασμα είναι βαρετό. Η ανάγνωση ενός βιβλίου είναι η καλύτερη παρέα και αν μάλιστα αυτό ανήκει στην κατηγορία των πολύ γαμάτων, τότε οι σελίδες ξεφυλλίζονται πιο γρήγορα και απ’το boomerang στο instagram story. Εντάξει υπερβολή, ωστόσο αν έχεις διαβάσει ένα ολόκληρο βιβλίο σε ένα βράδυ, μπορείς να το καταλάβεις.

  1. Μάθε ασκήσεις για το σώμα σου απ’το Youtube

Αν ένας απ’τους στόχους σου το 2017 είναι να ξεκινήσεις γυμναστική (πιθανόν να είναι στόχος εδώ και δύο χρόνια), τότε να ξέρεις ότι όλα συνωμοτούν υπέρ σου για να το πετύχεις. Διότι με μια μικρή αναζήτηση στο youtube,  θα βρεις πολλές επιλογές ασκήσεων για το σώμα σου. Διάλεξε λοιπόν εκείνες που μπορείς να κάνεις και ξεκίνα ένα πρόγραμμα από την αρχή της εβδομάδας. Μισή ώρα καθημερινά, θα αποδειχτεί σωτήριο για το σώμα σου.

  1. Δες μια ταινία

Είναι η πιο safe επιλογή για ένα Παρασκευατόβραδο. Δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από άραγμα στον καναπέ με ένα κουβά πατατάκια και ποπκορν μπροστά σου (καμία δίαιτα) και ένα ποτήρι κρασί για την απόλυτη χαλάρωση. Αν μάλιστα θες το σωστό το party hard, διάλεξε μία τριλογία για εξαιρετικό λιώσιμο.

  1. Κάλεσε την παρέα σπίτι

Μπορεί το παρεάκι να θέλει σήμερα ξέφρενο χορό και κέφι, ωστόσο μπορείς να τους δελεάσεις λέγοντας τους ότι θα έχεις ένα ζεστό σπίτι να τους περιμένει με φαγητό, κρασί και επιτραπέζια. Έλα, ποιος δεν λατρεύει αυτές τις μαζώξεις που εύκολα κρατάνε μέχρι αργά το βράδυ;

  1. Στην τελική κοιμήσου

Αν όλα τα παραπάνω δεν σε συγκινούν γιατί το ένα μάτι κλείνει από νωρίς λόγω νύστας και κούρασης, τότε είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να παρτάρεις στο κρεβάτι σου. Αν η εβδομάδα σου αποτελείται από πολύ πρωινά ξυπνήματα και ατελείωτες ώρες δουλειάς, τότε πρέπει να δώσεις  στον εαυτό σου την ξεκούραση που του χρειάζεται.

Δήμητρα Πραντάλου