*ΠρινΠαςΣκέψου

Ακόμη ένα ΠΠΣΚ στην Αθήνα. Ακόμη λίγο καλοκαίρι. Γι’ αυτό βγες όσο προλαβαίνεις,. Γίνονται πράγματα στην Αθήνα για ακόμη μια φορά. Openings, συναυλίες, παρτάκια και φυσικά, πολλά ποτά. Πριν κανονίσεις τι θα κάνεις από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, φρόντισε να λάβεις υπόψιν σου αυτά που σου προτείνουμε.

Αν θέλεις συναυλία: Σήμερα 15/09 έχει live ο Leon of Athens στην Βίλα Καζούλη και ο Anduze κατευθείαν από το Los Angeles στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο “Το Τρένο Στο Ρουφ”. Την Παρασκευή 16/09 από live concerts έχουμε την Μόνικα με την παρουσίαση του νέου της δίσκου Planet Tiki στο Gagarin 2o5 (μαζί της και ο Moa Bones) και το Σάββατο 17/09 οι Imam Baildi θα γεμίσουν ένα Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Την Κυριακή 18/09 η εβδομάδα κλείνει με τα καθιερωμένα live του χειμώνα που έρχεται στο Six D.o.g.s. των Pray and the Buzzdealers.

Αν θέλεις να πας σε κάποιο μπαρ: Σήμερα το βράδυ ανοίγει τις πόρτες του ο Κύριος για ακόμη μια χρονιά με τον Super Mario στα decks. Την Παρασκευή 16/09 έχει παρτάρα το Barrett και τους Boogieman & Little Tonnie, ενώ το Σάββατο 17/09 έχει ένα Disco Party στο Σπίρτο και τον DJ Vernal στο Superfly. Με την εβδομάδα να κλείνει την Κυριακή 18/09 με δύο πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας, ένα στην Ηπίττου, στο Ipitou the bar και ακόμη ένα στο Spinster.

Αν θέλεις κάτι άλλο: Σήμερα 15/09 στο Ηρώδειο ανεβαίνει η Συρανό ντε Μπερζεράκ και στο Χυτήριο θα έχει προβολή του “Μάντεψε ποιον θα σκοτώσουν απόψε”. Από Παρασκευή 16/09 μέχρι και Κυριακή 18/09 στην Τεχνόπολη θα γίνεται το 7o Athens Bike Festival.

Σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάτι και αξίζει να το μοιραστείς μαζί μας γι’ αυτό το ΠΠΣΚ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας ενημερώσεις στα comments.