Ο τελευταίος μήνας του χρόνου είναι και επίσημα εδώ, η θερμοκρασία πέφτει και το ερώτημα “να θέσω τώρα τους στόχους της νέας χρονιάς ή έχω ακόμα χρόνο ” μπαίνει στη συζήτηση.

Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι, ο Δεκέμβρης είναι παραδοσιακά ο μήνας που κάνεις τον απολογισμό της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της και φυσικά θέτεις τους νέους στόχους για την επόμενη.

Και εάν έχεις απορίες σχετικά με τους δικούς σου στόχους, εδώ θα δεις πού να εστιάσεις αυτόν τον μήνα, με βάση το ζώδιό σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να μη χαθείς στις σκέψεις σου και να είσαι έτοιμη για αυτό το περιβόητο “New Year’s resolutions”.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, δεν υπάρχει καμία έκπληξη στο πού πρέπει να εστιάσεις τον Δεκέμβριο. Είσαι γνωστός για την ανεξαρτησία, τη μοναδικότητα και την αυτονομία σου. Το μόνο που αξίζει να κάνεις είναι να βρεις την ισορροπία και να δημιουργήσεις την αρμονία στις σχέσεις σου.

Ταύρος

Για τον Ταύρο αυτή η εποχή έχει τις ρίζες της στη φυσική σύνδεση και στις συνεργασίες. Τώρα είναι η ώρα να βρεις νέους τρόπους έκφρασης της στοργής, της φροντίδας και της εγγύτητας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για αυτόν τον μήνα.

Δίδυμος

Ως ζώδιο του αέρα που τροφοδοτείται από την περιέργεια και την περιπέτεια, τώρα ίσως είναι η ώρα να εστιάσεις στην αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Δεν είναι κακό να επικεντρωθείς στη διασκέδαση, αλλά αν όπως λες δεν θες να μείνεις για μια ζωή μόνος, μήπως πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο του νερού που αντιπροσωπεύεται στον ζωδιακό χάρτη από το καβούρι. Όπως το καβούρι λοιπόν δεν θέλει να εκθέσει αυτό που υπάρχει κάτω από το σκληρό περίβλημά του, σε κανέναν. Μήπως όμως τώρα ήρθε η ώρα να αναλογιστείς τι σου προσέφερε αυτή η τακτική τον προηγούμενο χρόνο και να εστιάσεις στο πώς θα το αλλάξεις τον επόμενο;

Λέων

Κανείς δεν λάμπει όπως ο πολύ τολμηρός Λέων. Το ζώδιο της φωτιάς λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής. Στην εργασία, στις φιλίες, στις σχέσεις του. Τώρα όμως ήρθε ο καιρός να κάνει λίγο πίσω και να βάλει και τους άλλους ανθρώπους στο προσκήνιο γιατί δεν γίνεται πάντα να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής.

Παρθένος

Παρθένε, σε ένα μόνο πράγμα πρέπει να εστιάσεις αυτόν τον μήνα. Στο να μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να έχεις τη ζωή που ονειρεύεσαι. Ή έστω, να την πλησιάσεις!

Ζυγός

Γνωστός ως το ζώδιο της αρμονίας, της ισορροπίας και της συνεργασίας, ο Ζυγός είναι η ίδια η ουσία του “θέτω στόχους”. Αυτόν τον μήνα πρέπει να εστιάσει στο πώς θα δημιουργήσει ουσιαστικές και βαθιές σχέσεις, χωρίς όμως να χάσει τον εαυτό του μέσα σε αυτές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ακολουθεί τον Ζυγό στον ζωδιακό κύκλο. Το ζώδιο του νερού που αντιπροσωπεύεται από τον Σκορπιό έχει μια ενέργεια που έχει να κάνει με αυτό που ξεκινά στην εποχή του Ζυγού σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Τώρα ήρθε η στιγμή να εστιάσει στο τι πραγματικά σημαίνει για αυτόν οικειότητα και εγγύτητα. Αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να επισκεφτεί για λίγο το παρελθόν, γιατί όχι;

Τοξότης

Το ένατο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο ανεξάρτητος, περιπετειώδης Τοξότης είναι γνωστός για το άγριο, ελεύθερο πνεύμα του. Αν πρέπει να κάνεις κάτι αυτόν τον μήνα είναι να βρεις κάποιον που θα σε θελήσει να εξερευνήσει μαζί σου τη ζωή και θα συνεχίσει να θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς νέες περιπέτειες.

Αιγόκερως

Ως το τελευταίο ζώδιο της γης, ο Αιγόκερως είναι υπεύθυνος, λογικός, πρακτικός και σκέφτεται πάντα τα πράγματα με δυο -ή και τρεις- φορές. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να αναπτυχθείς σε κάθε τομέα της ζωής σου τη νέα χρόνια, τώρα είναι η στιγμή να θέσεις τους όρους σου και να εστιάσεις στο δικό σου κέρδος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι οραματιστής, καινοτόμος και προοδευτικός. Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αρχίζει να ανακαλύπτει ξανά το τι θέλει πραγματικά στις σχέσεις του. Τώρα είναι η εποχή που αξίζει να σκεφτείς ξανά τις αξίες και την ηθική σου και να αναλογιστείς ποιες είναι οι προσδοκίες από τη σχέση σου.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν χρειάζεται τον Δεκέμβριο για να αναλογιστεί τις πράξεις του και να θέσει νέους στόχους. Είναι μια διαδικασία που την κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα είναι να εστιάσει στο πώς θα επικοινωνήσει όλα αυτά που σκέφτεται στα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται πολύ όταν πρόκειται αποφασίσουν τι θα φάνε