Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Καρκίνος συγκαταλέγεται στα ζώδια που αγαπούν χωρίς όριο. Ένας Καρκίνος δουλεύει σκληρά μέσα σε μία σχέση. Δίνεται στο άλλο του μισό, χωρίς εγωπάθειες και πισωγυρίσματα. Θα κάνει τα πάντα ώστε να κρατήσει η σχέση, αν αυτή αξίζει. Αρκεί να του δείξει και η άλλη πλευρά ότι πρόκειται για κάτι που θα έχει διάρκεια και ποιότητα.

Αν πληγωθεί ο Καρκίνος, αλλάζουν τα πράγματα. Κλείνεται στον εαυτό του και κάνει στον άλλον πολύ δύσκολο να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του. Επειδή είναι ευαίσθητος, ο Καρκίνος μένει για πολύ καιρό πληγωμένος και προετοιμάζεται καλύτερα για την επόμενη φορά που μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Σε κάθε περίπτωση, είσαι πολύ τυχερός αν έχεις έναν Καρκίνο στη ζωή σου, καθώς θα σου δοθεί ολοκληρωτικά και θα νιώσεις μοναδικός.

Είναι το ζώδιό σου όμως κατάλληλο ώστε να αντιμετωπίσει έναν Καρκίνο; Πόσο πολύ ταιριάζετε; Δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο ο Καρκίνος και πόσο.

Καρκίνος και Κριός

Η ανυπόμονη και αυθόρμητη φύση του Κριού έρχεται σε αντίθεση με την ευαισθησία του Καρκίνου, που χρειάζεται τον χρόνο του και σκέφτεται τα πάντα δύο φορές. Δεν πρόκειται για τον χειρότερο συνδυασμό, αλλά ούτε και τον καλύτερο.

Καρκίνος και Ταύρος

Ιδανικός συνδυασμός για σχέση. Και οι δύο πλευρές χρειάζονται να βεβαιωθούν ότι υπάρχει ασφάλεια μέχρι να φτάσουν στην εμπιστοσύνη. Ακόμα, ταιριάζουν σεξουαλικά και συναισθηματικά. Τι άλλο να πει κανείς;

Καρκίνος και Δίδυμος

Αντιφατικοί χαρακτήρες. Ο Δίδυμος οδηγείται από τη λογική και ο Καρκίνος από το συναίσθημα. Είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο να μπορέσουν τα δύο ζώδια αυτά να τα βρουν μεταξύ τους.

Καρκίνος και Καρκίνος

Δεν πρόκειται για έναν απαγορευτικό συνδυασμό. Η υπερβολική ευαισθησία όμως που διαθέτουν και οι δύο, ενδέχεται να επιφέρει προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Καρκίνος και Λέων

Μια σχέση θα μπορούσε να λειτουργήσει μεταξύ αυτών των δύο καθώς είναι πιστοί και έχουν θέληση, αρκεί να υπάρχει επαρκής προσπάθεια και από τις δύο πλευρές. Ο Λέων αναζητά την επιβεβαίωση και θέλει να δείχνεται, πράγμα που μπορεί να κάνει τον Καρκίνο να υποφέρει.

Καρκίνος και Παρθένος

Θετικά τα πράγματα για αυτούς τους δύο. Από τη μία ο Καρκίνος είναι συμπονετικός και ο Παρθένος αποφασιστικός, οπότε κάνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Αυτό που χρειάζονται για να δεσμευτούν απόλυτα είναι αρκετός χρόνος.

Καρκίνος και Ζυγός

Όχι ό,τι καλύτερο. Ο Ζυγός δεν μπορεί να διαχειριστεί την ευαισθησία του Καρκίνου, και αυτός με τη σειρά του απορεί με τη λογική του Ζυγού, που καθοδηγεί σχεδόν όλες τις πράξεις του. Δεν υπάρχει αμοιβαία κατανόηση σε αυτό το ζευγάρι.

Καρκίνος και Σκορπιός

Εδώ είμαστε. Αυτός ο συνδυασμός είναι κατάλληλος, καθώς ο Σκορπιός εντείνει το πάθος του Καρκίνου, και εκείνος βοηθά τον Σκορπιό να νιώσει βεβαιότητα και θαλπωρή. Σαν να συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.

Καρκίνος και Τοξότης

Αυτοί οι δύο δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους. Το πιο πιθανό είναι ότι η ελεύθερη φύση του Τοξότη θα πληγώσει τον Καρκίνο, ίσως και εν αγνοία του, και σπάνια θα καταφέρουν συμφωνήσουν σε δραστηριότητες και αποφάσεις. Απλώς, δεν.

Καρκίνος και Αιγόκερως

Ενώ αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει απόλυτα στο σεξ και στην στοργή και αγάπη για οικογένεια, υπάρχουν στιγμές που θα τα έβλεπαν “σκούρα”. Η επικοινωνία χάνεται, καθώς ο Αιγόκερως δεν μπορεί να κατανοήσει την επικράτηση του συναισθήματος πάνω από τη λογική.

Καρκίνος και Υδροχόος

Άλλος ένας συνδυασμός που μπορεί να αποβεί δραματικός. Ο Υδροχόος δεν σκέφτεται κάτι πριν το πει και η υπερβολική επίδειξη συναισθήματος φέρνει τον Καρκίνο σε άβολη θέση. Πώς θα μπορούσε λοιπόν ο Καρκίνος να επιζήσει μαζί του σε μία σχέση;

Καρκίνος και Ιχθύς

Αυτοί οι δύο μοιάζουν τόσο πολύ στην ευαισθησία, τον ρομαντισμό και το πάθος, που θα μπορούσε να πετύχει μια σχέση μεταξύ τους. Απλώς θα έρθει κάποια στιγμή που θα καταλάβουν ότι ζουν ένα όνειρο, μέσα στο οποίο κανείς από τους δύο δεν αναλαμβάνει τα ηνία, και υπάρχει η πιθανότητα να καταρρεύσει με την ίδια ένταση που δημιουργήθηκε.

Featured photo: wisgoon.com